Lecce vs Brescia • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Lecce är nykomlingen som gjort en succéartat insats i Serie B och nu är nära ny uppflyttning om formen håller sig. En ny seger kan ta laget upp till förstaplatsen i tabellen. Brescia landade i bottenskiktet av tabellen i fjol. Men den här säsongen har gått betydligt bättre för klubben som nu ser ut att kunna ta klivet upp till högstaligan.

Hemmalag

Lecce är verkligen säsongens utropstecken i Serie A. Klubben, som tillhörde Serie C i fjol, har imponerat från start och nu skaffat sig en fin position när bara ett fåtal omgångar återstår av ligaspelet. Just nu ligger Lecce på en andraplats i tabellen med 60 poäng på 33 matcher. Därmed finns hopp om att kunna ta en av direktplatserna till den italienska högstaligan som laget spelade i senast för sex år sedan. Med tanke på att lag som Palermo (tre poäng bakom) och Benevento (sju poäng efter) jagar underifrån finns det inget utrymme för att slappna av. En seger mot Brescia skulle ge rejält med medvind inför de sista ligamatcherna.

Bortalag

Brescia slutade på en blygsam sextondeplats förra säsongen och undvek till slut nedflyttning med endast två poängs marginal. Men den här säsongen har klubben gått från klarhet till klarhet. Med bara tre förluster totalt har laget framträtt som den största favoriten till att ta klivet upp till Serie A inför nästa säsong. För tillfället leder Brescia ligan med 63 inspelade poäng på 30 matcher. Ett sista ryck i form av seger borta mot Lecce skulle nog vara spiken i kistan för konkurrenterna som ännu inte gett upp hoppet om att kunna springa ikapp och förbi serieledarna. Med tre raka segrar och sex matcher i rad utan förlust finns det gott om självförtroende hos gästerna.

Statistik

De fyra senaste mötena mellan Lecce och Brescia har slutat med att båda lagen har gjort mål. Den allra senaste matchen slutade 2-1 till ett då hemmaspelande Brescia.

Lecce har gjort mål i 94 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills.

Brescia har gjort minst 1 mål framåt i de 16 senaste bortamatcherna i ligan.

Lecce har släppt in minst 1 mål i de 4 senaste ligamatcherna på hemmagräs.

Brescia har släppt in mål i 88 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Lecce har spelet gått in i 62 procent av lagets matcher på hemmaplan i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för serieledande Brescia på bortaplan är hela 88 procent. Seriens två målrikaste (och formstarkaste) lag gör upp om oerhört värdefulla poäng i slutspurten av den italienska andraligan. Lecce har gjort mål i sexton raka matcher på hemmagräs i ligaspelet. Men samtidigt har de inte lyckats hålla nollan i de fyra senaste hemmamatcherna. Brescia är obesegrade i de sex senaste ligamatcherna och har tre raka segrar i bagaget. En seger borta mot Lecce skulle onekligen stärka lagets förhoppningar om att knipa en av direktplatserna till Serie A. En sanslöst viktig sexpoängsdrabbning mellan två lag som vill vinna för att ta tag i stafettpinnen och även hålla undan för de jagande lagen som kommer underifrån. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Stadio Via del Mare.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser