Leicester vs Tottenham • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Leicester landade på en niondeplats förra säsongen. Den här upplagan av Premier League siktar klubben högre. Och efter en stabil start har nu klubben chansen att ta sig upp på en plats bland de fyra främsta i tabellen. Tottenham knep fjärdeplatsen i fjol och nådde även finalen i Champions League. Nu vill laget utmana om titeln.

Hemmalag

Leicester fick nöja sig med en plats i mitten av tabellen förra säsongen. Till slut landade klubben på en niondeplats med 52 poäng på 38 matcher. Den här säsongen vill laget, som vann Premier League bara för några år sedan, ta positioner och klättra några hack i tabellen. Med två segrar på de fem inledande matcherna i ligaspelet ligger Leicester för tillfället på en femteplats med 8 poäng på 5 matcher. En seger hemma mot Tottenham skulle vara ett välbehövligt statement för hemmalaget som inte riktigt lyckats fullt ut i de övriga toppmötena (1-1 mot Chelsea och senast 0-1 mot Manchester United) hittills.

Bortalag

Tottenham stod för en högklassig fjolårssäsong där laget utöver en fjärdeplats (71 inspelade poäng på 38 matcher) även krånglade sig fram till en final i Champions League. Nu behöver laget ladda om batterierna för en ny, tuff resa i den engelska högstaligan. Med tanke på att formen dalat något ända sedan våren behöver tränare Mauricio Pochettinos mannar nu höja sig några nivåer för att ta rygg på Liverpool och Manchester City. Just nu ligger Tottenham på en tredjeplats i tabellen med 8 inspelade poäng på 5 matcher.

Statistik

Båda lagen har gjort mål i fem av de sex senaste matcherna mellan Leicester och Tottenham. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 3-1 till ett för dagen hemmaspelande Tottenham.

För Leicester går spelet in i 4 av de 5 senaste matcherna.

Tottenham har hittat nätet i 80 procent av ligamatcherna hittills.

Leicester har hållit nollan i endast 20 procent av ligamatcherna.

Tottenham snittar hela 4.00 mål totalt per match i ligaspelet.

Speltips

För Leicester gick spelet in i 58 procent av lagets matcher i ligaspelet förra säsongen. Motsvarande siffra för Tottenham låg på 50 procent. Lagen trivs även mot varandra historiskt sett. Fem av de sex senaste matcherna lagen emellan har slutat med att båda lagen gjort mål. Både Leicester och Tottenham vill knipa en seger för att hålla jämna steg på toppduon och lägga vantarna på en plats bland de fyra främst. Hemmalaget är revanschsuget efter förlusten borta mot Manchester United senast. Samtidigt har Tottenham tillfällig medvind i ligaspelet efter den förkrossande hemmasegern mot Crystal Palace (4-0) i den senaste omgången. Allting talar för frejdigt spel och målkalas. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på King Power Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser