Leyton Orient vs Bradford City • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Leyton Orient öppnade säsongen hyggligt som nykomlingar med två segrar och ett kryss på de fyra första i ligaspelet. Men sedan dess har det gått tyngre för den klassiska klubben som bara skrapat ihop fem segrar totalt i ligan så här långt. Med sex raka matcher utan seger (varav fyra varit förluster) ser det onekligen kärvt ut för ett Leyton Orient som närmar sig nedflyttningsstrecket med stora kliv. Laget ligger för närvarande på en nittondeplats i tabellen med 21 poäng på 20 matcher och har nu endast sex poäng ner till Stevenage under strecket. Trendbrott behövs om Leyton Orient ska få med sig medvind in i en hektisk vinterperiod.

Bradford City halkade ur League One i våras och vill nu studsa tillbaka till den engelska tredjedivisionen så fort som möjligt. Men den forna Premier League-klubben har blandat och gett (framför allt under de senaste veckorna) med bara två segrar på de fem senaste och behöver hitta stabilitet för att inte tappa mark i toppen av tabellen. För tillfället ligger Bradford City på en sjätteplats i tabellen med 34 inspelade poäng på 19 matcher och har därmed fem poäng upp till Swindon Town på förstaplatsen. Men med tanke på att serieledarna har en match mer spelad finns alla möjligheter för gästerna att krympa avståndet genom att få med sig tre poäng från The Breyer Group Stadium.

Leyton Orient har bjudit på rejäla svängdörrar under hösten och släppt in näst flest mål av alla lag (bara Morecambe har släppt in fler) i serien. Samtidigt ståtar klubben med den, sett till målproduktionen, sjunde vassaste offensiven. Ett målglatt gäng som nu behöver kliva framåt för att bryta den negativa trenden med sex raka matcher utan seger. Bradford City tog en viktig seger senast mot Newport (1-0) på hemmaplan och kan i händelse av en ny seger klättra upp till en andraplats i tabellen och krympa avståndet upp till Swindon Town och förstaplatsen till två pinnar. Gästerna har nätat i fjorton raka ligamatcher och ingenting talar för att ett ihåligt hemmalag ska kunna hålla emot. Men samtidigt sitter Leyton Orient på mer än tillräcklig eldkraft för att skjuta hål på ett Bradford City som i sin tur släppt in mål i de fem senaste bortamatcherna.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser