Lindome vs Skövde AIK • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Lindome tog klivet upp till Division 1 inför säsongen och befinner sig ruggigt nära nedflyttning efter en kärv period i ligaspelet. Skövde AIK säkrade kontraktet med nöd och näppe (målskillnad avgjorde) i fjol. Men i år har klubben växlat upp och är nu och nosar på en uppflyttningsplats till Superettan efter en fin vår.

Hemmalag

Lindome är nykomlingen som har haft svårt att anpassa sig till Division 1 så här långt. Visserligen inledde laget säsongen strålande med fyra segrar på de fem första matcherna. Men sedan dess har det gått blytungt för klubben som nu är uppe i hela nio matcher i ligaspelet utan seger. Med fyra förluster på de fem senaste (0-4 mot Oskarshamns AIK senast) ser Lindome ut att få inrikta sig på att säkra kontraktet i stället för att ta en överraskande topplacering. Just nu ligger laget på en elfteplats i tabellen med 16 poäng på 14 matcher. Men med bara tre inspelade poäng (tre kryss) sedan början av maj är det inte mycket som ser ljust ut för tillfället.

Bortalag

Skövde AIK landade på en tiondeplats i tabellen förra året och klarade kontraktet på målskillnad. I år ser det betydligt bättre ut för laget som efter en tjusig period i ligaspelet nu ser ut att kunna utmana om förstaplatsen. Skövde AIK har endast förlorat en enda match (1-3 mot Värnamo i mitten av april) och är nu uppe i tolv raka matcher utan förlust. För tillfället ligger klubben på en andraplats med 29 inspelade poäng på 14 matcher och skuggar därmed serieledande Trollhättan som har bättre målskillnad. En seger mot Lindome skulle med stor sannolikhet innebära att Skövde AIK kopplar greppet om förstaplatsen och därmed avancemang till Superettan.

Statistik

Lindome har bara vunnit två av sina hittills sju spelade hemmamatcher i ligaspelet den här säsongen. Samtidigt har Skövde AIK vunnit tre och kryssat fyra av sina totalt sju bortamatcher så här långt.

Lindome har inte vunnit någon av sina 9 senaste matcher i ligan.

Skövde AIK har endast förlorat 1 av de 14 senaste matcherna i ligaspelet.

Lindome har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna i ligan.

Skövde AIK har hållit nollan i de 4 senaste ligamatcherna.

Speltips

Lindome har haft uppenbara problem att acklimatisera sig till Division 1 och ser ut att få kriga kring strecket efter en svag period i ligan med hela nio raka matcher utan seger. Samtidigt är ett Skövde AIK i kanonslag fullpumpat av självförtroende efter den fina våren. Och med den förkrossande segern mot Åtvidaberg (4-0) i den senaste ligaomgången har nu verkligen hoppet om avancemang tänts. En seger borta mot ett formsvagt Lindome skulle kunna innebära att laget lägger vantarna på förstaplatsen i tabellen. En morot om något. Allting talar för att Skövde AIK (som bara förlorat en enda match i ligaspelet så här långt) marscherar på och tar sin nionde seger för säsongen. Därför spelas att bortalaget vinner matchen på Lindevi IP. Men genom spelsättet DNB säkrar vi upp och får vi insatsen tillbaka i händelse av ett oavgjort resultat.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser