Liverpool vs Manchester United • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Liverpool har ännu inte förlorat en match i ligaspelet den här säsongen och har verkligen utkristalliserat sig som den största utmanaren till Manchester City om guldet. Med fem raka segrar har klubben lagt beslag på andraplatsen i tabellen med 42 poäng på 16 matcher. Men vid en ny seger tar The Reds över serieledningen från nämnda Manchester City som har en match mer spelad. Manchester United har inte imponerat den här säsongen och ser ut att få kriga hårt om laget ska jobba igen glappet upp till en Champions League-plats. Just nu ligger klubben på ena sjätteplats med 26 inspelade poäng på 16 matcher.

Virgil van Dijk

Virgil van Dijk har sannerligen varit en injektion för Liverpool sedan holländaren kom till klubben för omkring ett år sedan. Den här säsongen har den spelskicklige mittbacken spelat i alla ligamatcher och visat sig vara den klippa i försvarslinjen som Liverpool saknat de senaste åren. Framför allt är van Dijk ett fint bollplank i uppbyggnadsfasen. Holländaren ligger sjua i tabellen för passningar för alla spelare i Premier League så här långt in på säsongen. Med ett totalsnitt på en bit över 70 passningar per ligamatch den här säsongen är van Dijk även den spelare som slår absolut flest passningar av alla spelare i Liverpool. På hemmaplan är Liverpool ett spelförande lag som i mötet med ett skakigt Manchester United kommer att ta kommandot i matchen.

Statistik

Virgil van Dijk har startat och spelat i samtliga sexton matcher för Liverpool i ligaspelet den här säsongen.

Virgil van Dijk snittar hela 72.6 passningar per match i Premier League.

Han snittar 87.8 passningar per hemmamatch i ligaspelet.

Han slog 75 passningar i säsongens tidigare hemmamöte med ett lag bland topp sex.

Han ligger sjua i ligans passningstabell med totalt 1 233 passningar.

Speltips

Virgil van Dijk är centralpjäsen i Liverpools backlinje. Han passerar spelad lina i fyra av de fem senaste matcherna och slår linan med råge om vi ser på passningssnittet för holländaren på hemmagräs. Liverpool kommer att föra matchen mot Manchester United. Något som kommer att öka på passningskvoten för van Dijk som är en viktig del i speluppbyggnaden för hemmalaget. I Liverpools enda tidigare hemmamatch mot motstånd bland de sex främsta lagen i ligan (Manchester City) slog mittbacken hela 75 passningar och slog även då spelad lina som får anses vara i underkant när ett hungrigt ser en möjlighet att ta sjätte raka seger och återta ledningen i tabellen. Därför spelas att Virgil van Dijk slår över 67.5 passningar i matchen mot Manchester United.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser