LPS vs PEPO • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

LPS har fått en helt bedrövlig start på årets säsong i den finska tredjedivisionen och står utan poäng så här långt. Klubben har hål i defensiven och saknar offensiv kraft för att över huvud taget kunna utmana övriga lag i tabellen. PEPO leder serien för tillfället och har inte förlorat en enda match hittills. För att hålla ställningarna och utöka luckan i toppen av tabellen behöver bortalaget en seger mot ett jumbolag som redan nu har hela elva (ointagliga?) poäng upp till säker mark.

Hemmalag

LPS är rejält akterseglade i Kakkonen och ser redan nu ut att missa nytt kontrakt. Ett brutalt trendbrott och en i det närmaste mirakulös vändning vad gäller form behövs för att klubben ens ska kunna drömma om ta sig över nedflyttningsstrecket innan säsongen är över. Just nu ligger LPS sist i tabellen på en tolfteplats med 0 poäng (!) på 9 matcher. Laget har åkt på rejäla snytingar i mer eller mindre varenda match. Men framför allt i matcherna mot topplagen har siffrorna runnit iväg (1-4 mot Gnistan, 1-4 mot JIPPO och hela 1-9 mot nuvarande ligatrean Viikingit).

Bortalag

PEPO har fått en strålande start på säsongen och har siktet inställt på att bevaka sin topposition i tabellen. För tillfället ligger laget på en förstaplats med 19 inspelade poäng på 9 matcher. PEPO har hittat sitt framgångsrecept genom en solid defensiv och har sett till att hålla undan de jagande lagen (bland annat genom en seger mot ligatvåan och huvudkonkurrenten Gnistan med 3-0 på hemmaplan). Klubben ser en möjlighet att rycka i tabellen och kliver in i matchen mot LPS med gott självförtroende efter att ha plockat poäng i varenda match så här långt.

Statistik

LPS har förlorat alla matcher hittills under säsongen och släppt in minst två mål i de fyra senaste hemmamatcherna. PEPO har nätat i alla lagets matcher så här långt.

LPS släpper i snitt in 5.75 mål per match.

PEPO har gjort mål i de 9 senaste matcherna.

För LPS har 89 procent av lagets matcher slutat med över 2.5 mål.

PEPO har inte förlorat någon match hittills under säsongen.

Speltips

LPS är ligans absolut sämsta lag vad gäller alltifrån poäng (noll hittills), defensiv (trettiosex insläppta mål) och offensiv (bara sex mål framåt). Samtidigt är seriesuveränerna PEPO det formstarkaste laget för tillfället. Det ska vara klasskillnad mellan lagen och målen bör trilla in för ett bortalag i kanonslag som kan hämta inspiration från topprivalerna som alla gjort mål i både den första och andra halvleken i sina respektive matcher mot LPS. Allting talar för en förkrossande bortaseger. Men med tanke på att PEPO till viss del haft det svårt att ro hem trepoängare på bortagräs hittas ett annat lir. Jag spelar att PEPO gör mål i båda halvlekarna av matchen.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser