Macclesfield vs Stevenage • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Macclesfield är nykomlingar i League Two och har fått ett allt annat än behagligt mottagande. Klubben sladdar rejält i tabellen efter en blytung säsong och behöver poäng för att ta sig över nedflyttningsstrecket. Stevenage landade i det nedre mittenskiktet av tabellen i fjol. Men den här säsongen ser det ut att kunna gå bättre för klubben som nosar på en plats bland de sju främsta efter en stabil säsong hittills.

Hemmalag

Macclesfield fick inte direkt en drömstart på sejouren i League Two. Laget misslyckades med att plocka en seger i de tretton första omgångarna. Visserligen ryckte klubben upp sig en aning under senhösten och fick med sig några viktiga segrar. Men Macclesfield ligger fortfarande kvar i bottenträsket på en tjugotredjeplats med 33 poäng på 37 matcher. Upp till säker mark är det endast tre poäng. Och segern mot bottenrivalen Yeovil Town i den senaste omgången har höjt moralen. Så Macclefield går nu för andra raka och säkrat kontrakt i den engelska tredjedivisionen. Inför den viktiga matchen mot Stevenage får landslagsmeriterade tränaren Sol Campbell klarade sig utan skadade duon Rhys Taylor och Jared Hodgkiss. Dessutom är försvararen Jamie Grimes ett osäkert kort.

Bortalag

Stevenage har varit upp och ner den här säsongen. Men klart är att klubben presterat bättre än i fjol. Just nu ligger laget på en tiondeplats i tabellen med 53 inspelade poäng på 38 matcher. Glappet upp till sjundeplacerade Exeter City (som innehar den sista kvalplatsen) är det i dagsläget fem poäng. Så visst bör motivationen vara på topp hos ett lag som fortfarande drömmer om att få spela om en plats i League One till nästa säsong. Inför mötet med Macclesfield saknas skadade Danny Newton och Jamal Campbell-Ryce i truppen. Även Terence Vancooten är otillgänglig på grund av landslagsspel.

Statistik

För Macclesfield går spelet in i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. För Stevenage är motsvarande siffra på bortaplan 63 procent så här långt in på ligasäsongen.

Macclesfield har hållit nollan i endast 17 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Stevenage har släppt in mål i 84 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Macclesfield har gjort mål i 78 procent av hemmamatcherna i ligaspelet hittills.

Stevenage snittar totalt 2.58 mål per match på bortaplan i ligan så här långt.

Speltips

Macclesfield har gjort och släppt in mål i de sex senaste matcherna på hemmaplan i ligaspelet. Samtidigt har Stevenage släppt in mål i de elva senaste ligamatcherna på bortaplan och även nätat i de tre senaste bortaplan. Macclesfield krigar för att ta sig över nedflyttningsstrecket och undvika nedflyttning. Stevenage är i starkt poängbehov för att kunna närma sig en placering bland de sju främsta och därmed kvalificera sig för kvalspelet om avancemang till League One. Två lag som bjudit på mål senaste tiden gör nu upp om viktiga poäng. För Macclesfield går spelet in i de sex senaste på hemmagräs. För Stevenage går spelet in i de tre senaste på bortaplan. Allting talar för ett nytt målkalas. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Moss Rose Ground.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser