Melbourne City vs Brisbane Roar • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Melbourne City har hittat formen under de senaste veckorna och tagit fyra segrar på de sex senaste. Nu har klubben andraplatsen inom räckhåll och kan haka på serieledarna i händelse av seger. Brisbane Roar har inte vunnit en enda match sedan slutet av november och har ett berg att bestiga för att klättra upp till en slutspelsplats. Laget har sex förluster på sju senaste och ser ut att få kriga i bottenskiktet av tabellen säsongen ut.

Hemmalag

Melbourne City har blandat och gett under säsongen. Men under de senaste veckorna har laget visat fin stabilitet och försvarar nu en svit på fyra raka matcher utan förlust. Just nu ligger klubben (som slutade på en tredjeplats i grundserien i fjol) på en fjärdeplats med 20 poäng på 11 matcher. Upp till ligatvåan och rivalen Melbourne Victory (som dessutom har en match mer spelad) är det endast tre poäng. Så visst ska det finnas gott om hunger hos ett lag som helt klart är fullpumpat av självförtroende efter den senaste tidens framgångar på plan. Tränaren Warren Joyce förfogar över en fulltalig matchtrupp utöver skadade fransosen Florin Berenguer.

Bortalag

Brisbane Roar krigade sig till en sjätteplats i den australienska högstadivisionen förra säsongen. Men den här upplagan av A-League har gått betydligt tyngre för klubben som bara vunnit en enda match hittills i ligaspelet. För tillfället sladdar laget in på en blygsam niondeplats (trea från slutet) med endast 7 inspelade poäng på 12 matcher. Brisbane Roar har förvisso fem poäng ner till jumbon Central Coast Mariners. Men om klubben ska kunna drömma om att nå en slutspelsplats innan grundserien är över behöver interimtränaren Darren Davies verkligen trolla med knäna för att bryta en megatung trend. Inför mötet med Melbourne City saknas skadade trion Brett Holman, Stefan Mauk och Avraam Papadopoulos. Dessutom är Daniel Bowles avstängd.

Statistik

I sju av de åtta senaste mötena mellan Melbourne City och Brisbane Roar har det blivit minst två mål gjorda totalt. Melbourne City har vunnit fyra av dessa matcher. Men allra senast vann Brisbane Roar oväntat med 2-0 på hemmagräs.

Melbourne City passerar spelad mållina i 100 procent av hemmamatcherna.

Brisbane Roar har förlorat 6 av de 7 senaste ligamatcherna.

Melbourne City har vunnit 4 av de 6 senaste matcherna i ligan.

Brisbane Roar har släppt in minst 2 mål i sina 7 senaste bortamatcher.

Speltips

Melbourne City är i fint slag inför matchen och har fått vittring på en semifinalplats. Med endast tre poäng upp till andraplatsen ska motivation inte vara ett problem för hemmalaget som vunnit fyra av de sex senaste i ligaspelet och är obesegrade i de fyra senaste på hemmagräs. Brisbane Roar har inte vunnit en enda match på bortagräs i ligaspelet den här säsongen (bara två inspelade poäng) och läcker bakåt med den nästa sämsta defensiven av alla lag i serien med totalt tjugofem insläppta mål totalt. Klubben befinner sig i något av ett ingenmansland med hela tolv poäng upp till en slutspelsplats och har nog redan ställt in sig på nästa säsong. Det mesta talar för att Melbourne City tar en trepoängare mot Brisbane Roar och klättrar i tabellen. Därför spelas att Melbourne City vinner och att det blir minst två mål gjorda totalt i matchen på AAMI Park.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser