Mjøndalen vs SK Brann • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Mjøndalen har haft en kämpig resa som nykomlingar i den norska högstaligan och krigar nu för att undvika nedflyttning. SK Brann slutade på en tredjeplats förra året. Och den här säsongen vill klubben återupprepa framgången för att nå spel ute i Europa.

Hemmalag

Mjøndalen har fått det tufft som nykomlingar i Eliteserien. Laget har bara vunnit tre matcher totalt och kan bara noteras för en seger sedan början av maj månad. Men en rad oavgjorda matcher (fem av de sju senaste har slutat med kryss) har lett till att klubben åtminstone ligger på rätt sida kval- och nedflyttningsstrecken. Just nu ligger Mjøndalen på en tolfteplats i tabellen med 17 poäng på 17 matcher. Men i en jämn bottenstrid är marginalerna små och med tanke på att Tromsø (som befinner sig under kvalstrecket) ligger på samma poäng behöver nu nykomlingarna hitta en extra växel för att kunna klättra i tabellen.

Bortalag

SK Brann slutade trea i fjol och fick med det chansen ute i Europa. I år är siktet inställt på en ny topplacering. Och efter en förhållandevis stark säsong (bara fyra förluster) hittills är klubben definitivt med i racet om en plats bland de tre främsta. För tillfället ligger SK Brann på en fjärdeplats i tabellen med 29 inspelade poäng på 17 matcher. Med två raka segrar (senast övertygande 3-0 mot Ranheim) finns det gott om medvind och självförtroende hos gästerna. En ny seger borta mot Mjøndalen ger SK Brann en fin möjlighet att knapra ikapp på trean Odd BK som i dagsläget ligger fyra poäng före.

Statistik

Mjøndalen har gjort minst två mål framåt i de tre senaste hemmamatcherna i ligaspelet. SK Brann är obesegrade i sex raka matcher i ligaspelet efter en fin period.

Mjøndalen snittar hela 3.38 mål totalt per hemmamatch i ligaspelet.

SK Brann har hittat nätet i 100 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Mjøndalen har gjort minst 1 mål i de 8 senaste hemmamatcherna i ligaspelet.

SK Brann har hållit nollan i endast 25 procent av ligamatcherna på bortagräs.

Speltips

För Mjøndalen har spelet gått in i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Även för SK Brann är motsvarande siffra på bortaplan i ligan 75 procent. Hemmalaget har nätat i de åtta senaste hemmamatcherna i ligaspelet och båda lagen har gjort mål i åtta av de tio senaste matcherna. SK Brann har hittat nätet i alla (!) bortamatcher i ligan hittills och samtidigt släppt in mål i 75 procent av bortamatcherna. Två lag som verkligen bjudit upp till dans den här säsongen gör upp om viktiga poäng nu när Eliteserien går in på andravarvet. Räkna med full fart framåt och böljande spel. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Consto Arena.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser