Mönchengladbach vs Stuttgart • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Mönchengladbach har imponerat den här säsongen efter den svaga mittenplaceringen i fjol. Laget har bara förlorat tre matcher hittills och skuggar toppduon Borussia Dortmund och Bayern München i tabellen. Genom en ny seger på hemmagräs skulle laget till och med klättra upp på andraplatsen och ta över jakten på serieledning. Stuttgart har inte alls hittat rätt den här säsongen och bara vunnit tre matcher i ligan så här långt.

Hemmalag

Mönchengladbach har stått för en stark höst i tyska Bundesliga och ser ut att revanschera sig efter de två senaste säsongernas mittenplaceringar. Med bara tre förluster och vinst i varenda (!) hemmamatch så här långt har klubben skaffat sig ett fint utgångsläge inför vintern. Just nu ligger laget på en tredjeplats i tabellen med hela 26 poäng på 13 matcher. En seger hemma mot Stuttgart skulle ta laget upp till andraplats. Mönchengladbach släpper endast in i snitt 0.50 mål per match på hemmagräs och har totalt sett vunnit fem av de sju senaste i ligaspelet. Tränaren Dieter Hecking får klara sig utan skadade duon Mamadou Doucouré och Jonas Hofmann i matchen mot Stuttgart. Dessutom är Christoph Kramer och Matthias Ginter osäkra för spel.

Bortalag

Stuttgart ser ut att gå en tuff säsong till mötes efter en besvärlig höst. Laget vann bara en av de tio första matcherna i ligaspelet och har med nöd och näppe klättrat över kvalstrecket (endast målskillnad skiljer laget åt från Nürnberg) genom två livsviktiga segrar de senaste veckorna. För tillfället ligger alltså Stuttgart på en femtondeplats i tabellen med 11 inspelade poäng på 13 matcher. I truppen saknas skadade kvartetten Berkay Özcan, Jan Kliment, Borna Sosa och Holger Badstuber. Även mittfältaren Santiago Ascacibar missar matchen på grund av avstängning.

Statistik

Mönchengladbach har vunnit sex av de sju senaste matcherna mot Stuttgart. De tre senaste hemmamatcherna har Mönchengladbach dessutom vunnit med minst två måls marginal.

Mönchengladbach snittar hela 3.00 mål framåt per hemmamatch i ligan.

Stuttgart har förlorat 71 procent av sina bortamatcher i Bundesliga.

Mönchengladbach har vunnit sina 6 senaste hemmamatcher i ligaspelet.

Stuttgart släpper in i snitt 2.14 mål per bortamatch i ligan.

Speltips

Mönchengladbach är urstarka på hemmaplan och sitter även på en av de vassaste offensiverna i hela Bundesliga. I fem av de sex hemmamatcherna hittills klarar Mönchengladbach spelad lina. Stuttgart har ligans sämsta offensiv (endast nio mål totalt) och bara vunnit en enda match på bortaplan (2-0 mot bottenkollegan Nürnberg). Formläge, inbördes möten och skillnaden i lagens offensiver talar för ett riktigt målkalas av ett Mönchengladbach som är fullt av självförtroende och vill peta ned Bayern München från andraplatsen för att ta upp jakten på Borussia Dortmund. Därför spelas att Mönchengladbach vinner matchen med minst två måls marginal. Om Mönchengladbach bara vinner med uddamålet får vi hela insatsen tillbaka.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser