New York City vs New England Revolution • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

New York City har tappat fart i ligaspelet på sistone och behöver en vinst för att ta sig upp till en plats i tabellen som garanterar finalspel i den amerikanska högstadivisionen. New England Revolution har förtvivlat svårt att skrapa ihop poäng och ser ut att missa en slutspelsplats efter en trög och synnerligen svag ligasäsong.

Hemmalag

New York City inledde årets säsong i MLS strålande med hela fem segrar på de sju första matcherna. Men den senaste tiden har det gått bewtydligt tyngre för The Pigeons som efter en drös med skador inte riktigt lyckats kamma hem segrarna. Just nu ligger klubben på en tredjeplats i Eastern Conference med 48 poäng på 27 matcher. I händelse av seger mot New England Revolution kryper laget närmare toppduon som för tillfället innehar de två platserna i tabellen som garanterar en plats i finalspelet. Motivationen och hungern är på topp hos ett New York City som är urstarka på hemmagräs med vasse anfallsduon Ismael Tajouri och David Villa i spetsen. I matchtruppen mot New England Revolution saknas skadade Yangel Herrera, Cedric, Hountondji, Alex Callens, Jesus Medina och Jo Inge Berget.

Bortalag

New England Revolution är inne i en djup formsvacka som aldrig tycks ta slut. Klubben har inte vunnit någon av de tio senaste matcherna i ligaspelet och ser ut att få det svårt att nå en slutspelsplats. Klubben ligger för tillfället på en blygsam åttondeplats i Eastern Conference med endast 30 inspelade poäng på 26 matcher. Poäng behövs om New England Revolution ska hålla drömmen om slutspel (sex poäng upp till strecket) vid liv. Men då behövs ett rejält trendbrott för ett bortasvagt lag som inte vunnit på bortagräs sedan i början av april. Inför mötet med New York City får bortalaget klara sig utan skadade trion Chris Tierney, Zachary Herivaux och Gabriel Somi.

Statistik

New York City har inte förlorat på hemmaplan mot New England Revolution på de tre senaste matcherna. Senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett då hemmaspelande New England Revolution.

New York City snittar 2.31 mål framåt per match på hemmaplan.

New England Revolution har inte vunnit på 10 raka matcher i ligaspelet.

New York City snittar hela 2.54 poäng per match på hemmagräs.

New England Revolution snittar bara 0.67 poäng per bortamatch.

Speltips

Klasskillnad råder mellan New York City och New England Revolution. I tabellen är avståndet hela arton poäng. Visserligen är hemmalaget inne i en liten svacka. Men på hemmagräs har klubben sannerligen imponerat med hela tretton raka matcher (varav tio segrar) utan förlust. Samtidigt har New England Revolution inte vunnit en enda match sedan slutet av juni och totalt bara plockat en enda seger (2-0 mot Houston i början av april) på bortaplan under säsongen. Motivation, truppkvalitet och hemmafördel talar för en komfortabel trepoängare för hemmalaget som har siktet inställt på att norpa en av de två platserna som garanterar finalspel. Därför spelas att New York City vinner matchen hemma på Yankee Stadium. Spelsättet AH -0.5 är detsamma som att en rak vinst för New York City spelas, men oddset är lite högre.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser