New York City vs Portland Timbers • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

New York City landade på en tredjeplats i Eastern Conference förra säsongen och tog sig ända fram till en konferenssemifinal mot Atlanta United. Den här säsongen är laget ute efter revansch och ställer in siktet på att nå ännu längre än under fjolåret. Portland Timbers tog sig ända vägen fram till en final i fjol. Men väl där åkte laget på pisk mot just Atlanda United (0-2). Även det hår året går klubben för titeln.

Hemmalag

New York City har onekligen fått upp farten i den amerikanska högstadivisionen. Det efter en besvärlig inledning på säsongen. Klubben vann inte någon av de sex inledande matcherna och såg ett tag ut att gå en tuff resa till mötes. Men sedan mitten av april har det sett bättre ut för tränaren Domènec Torrents mannar som nu är uppe och nosar på serieledningen. Just nu ligger New York City på en femteplats i Eastern Conference med 29 poäng på 8 matcher. En seger hemma mot Portland Timbers skulle onekligen stärka lagets förhoppningar om en lyckad säsong.

Bortalag

Portland Timbers slet sig fram ända till final i fjolårets upplaga av MLS. Det efter att ha slutat på en blygsam femteplats i grundserien med hela åtta poäng upp till förstaplacerade Sporting Kansas City. Den här säsongen inleddes svagt med fem förluster på de sex första matcherna. Sedan dess har det visserligen sett bättre ut. Men Portland Timbers blandar och ger och har redan totalt åtta förluster så här långt. För tillfället ligger laget på en tiondeplats i Western Conference med 20 inspelade poäng på 16 matcher. Med fyra poäng upp till en sjundeplats (som innebär slutspel) krävs fortsatta segrar för gästerna.

Statistik

New York City snittar totalt 3.07 mål per match i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Portland Timbers är totalt 3.31 mål per match i ligan.

New York City har gjort minst 1 mål framåt i de 11 senaste matcherna i ligan.

För Portland Timbers går mållinan in i 4 av de 5 senaste matcherna i ligaspelet.

För New York City har linan gått in i 4 av de 5 senaste ligamatcherna.

Portland Timbers har hittat nätet i 81 procent av lagets ligamatcher på bortaplan.

Speltips

För New York City har mållinan passerats i totalt 47 procent av lagets matcher i ligaspelet. För Portland Timbers har det blivit minst tre mål gjorda i 62 procent av lagets ligamatcher på bortaplan. Hemmalaget har gjort mål i elva raka matcher i ligaspelet. Samtidigt har Portland Timbers passerat linan i fyra av de fem senaste i ligaspelet. Gästerna har gjort mål i de sex senaste i ligan. Två lag som siktar på toppen gör upp om poängen i vad som förväntas bli en eldig drabbning. New York City går för ett nytt slutspel och har förhoppningen om att nå längre än i fjol. Portland Timbers vill ta revansch efter fjolårets finalförlust och vill komma in i en formtopp för att närma sig en plats bland de sju främsta i Western Conference. Offensivt spel är att vänta. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen och att båda lagen nätar på Yankee Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser