New York City vs Seattle Sounders • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

New York City har skakat av sig den kryssbetonade säsongsinledningen och tar nu sikte på serieledningen i Eastern Conference efter en fin svit i ligaspelet. Seattle Sounders tog sin till konferenssemfinal i fjol efter att ha slutat på en stark andraplats i grundserien. Men i år ser det ut att kunna gå betydligt tyngre för klubben.

Hemmalag

New York City inledde säsongen svajigt och spelade oavgjort i fem av de sex inledande omgångarna. Men efter det har det gått betydligt bättre för klubben som nu fått upp farten på allvar. Med sex segrar på de nio senaste i ligaspelet har klubben nu ett utsökt utgångsläge i en haltande tabell. Just nu ligger New York City på en sjätteplats i Eastern Conference med 26 poäng på 15 matcher. Men upp till serieledande Philadelphia Union (som dessutom har fyra matcher mer spelade) är det endast sex poäng. Gott om motivation finns därmed att hämta hos ett formstarkt hemmalag som har siktet inställt på toppen av tabellen.

Bortalag

Seattle Sounders har just nu rejält med grus i maskineriet. Visserligen tog laget hem en efterlängtad (och nervös) seger i den senaste ligamatchen mot Vancouver Whitecaps (1-0). Men innan dess hade klubben inte vunnit på fyra raka matcher i ligaspelet och förlorat tre av dessa. För tillfället sladdar Seattle Sounders alltjämt in på en tredjeplats i Western Conference med 29 inspelade poäng på 17 matcher. Det efter att ha inlett säsongen strålande med fem segrar på de sex första omgångarna. Men nu måste laget höja sig några nivåer för att studsa tillbaka.

Statistik

Tre av de fyra senaste matcherna mellan New York City och Seattle Sounders har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 3-1 till ett för dagen hemmaspelande Seattle Sounders.

New York City har gjort minst 2 mål framåt i de 3 senaste ligamatcherna.

Seattle Sounders snittar totalt 3.00 mål per match på bortaplan i ligaspelet.

New York City har släppt in minst 2 mål i de 3 senaste matcherna i ligan.

Seattle Sounders har hittat nätet i 75 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För New York City har båda lagen gjort mål i 57 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. Ser vi till de senaste matcherna har båda lagen nätat i de fyra senaste ligamatcherna. Båda lagen har gjort mål i 75 procent av Seattle Sounders matcher på bortagräs i ligaspelet så här långt. Och även om gästerna inte vunnit någon av sina sju senaste ligamatcher på bortagräs lutar sig laget mot ett fint målfacit. Seattle Sounders har gjort mål i fyra raker matcher i ligan. New York City har nätat i elva raka matcher och samtidigt släppt in mål i de fyra senaste i ligan. Två lag som brukar bjuda på öppna spjäll gör upp om poängen i vad som förväntas bli en underhållande och sevärd match. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Yankee Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser