Newport County vs Forest Green Rovers • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Newport County inledde ligasäsongen starkt. Men efter några kärva veckor har klubben tappat mark i den engelska fjärdedivisionen och behöver nu höja sig på hemmaplan för att studsa tillbaka in i toppstriden. Forest Green Rovers har hittat formen senaste tiden och marscherar fram i tabellen. En direktplats till League One närmar sig med stormsteg.

Hemmalag

Newport County stod för en stark inledning på hösten med fem segrar på de sju första matcherna i ligaspelet. Men sedan oktober månad har laget bara två segrar och behöver nu växla upp för att haka på lagen i toppen av tabellen. För tillfället ligger Newport County på en åttondeplats i tabellen med 35 poäng på 22 matcher. En seger på hemmagräs skulle onekligen höja moralen i truppen och skänka lite hopp inför fortsättningen av säsongen. Newport County har gjort mål i 90 procent av sina hemmamatcher i ligaspelet så här långt. Men samtidigt har laget släppt in mål i hela 70 procent av matcherna på hemmaplan. Inför matchen mot Forest Green Rovers saknas eventuellt Keanu Marsh-Brown, Tyler Forbes, Andrew Crofts och Michael Flynn.

Bortalag

Forest Green Rovers är fullpumpat med självförtroende efter en fin period i ligaspelet. Laget har vunnit tre av sina fyra senaste och siktet är nu inställt på att klättra ytterligare i tabellen och jaga ikapp avståndet upp till lagen som innehar de tre direktplatserna till League One. Forest Green Rovers ligger just nu på en sjundeplats med 36 inspelade poäng på 22 matcher. Laget är det bästa bortalaget i hela serien (poängsnittet ligger på hela 1.91 poäng per bortamatch) och har gjort mål i alla bortamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Inför mötet med Newport County förfogar tränaren Mark Cooper över en fulltalig trupp utan avstängde försvararen Paul Digby.

Statistik

Fem av de sju senaste matcherna mellan Newport County och Forest Green Rovers passerar spelad mållina. Det senaste mötet lagen emellan på Newport Countys hemmaplan slutade hela 3-3.

Newport County snittar hela 3.60 mål totalt per hemmamatch i ligan.

För Forest Green Rovers passerar 73 procent av bortamatcherna spelad lina.

Newport County har gjort minst 1 mål i de 14 senaste ligamatcherna.

Forest Green Rovers snittar 1.91 mål framåt per bortamatch i ligaspelet.

Speltips

Newport County är under isen och har inte alls kommit upp till samma nivå som i inledningen av säsongen. Forest Green Rovers är seriens vassaste bortalag och har vunnit tre av de fyra senaste matcherna i ligaspelet. Klart är att båda lagen både gör och släpper in mål. Fem av de sju senaste mötena mellan lagen passerar linan. För Forest Green Rovers har fyra av de fem senaste i ligan slutat med minst tre mål gjorda totalt. Samtidigt ståtar Newport County med den fjärde bästa offensiven av alla lag i League Two (totalt 34 mål framåt hittills) och måste kliva framåt för att hitta en ny, efterlängtad seger. Allting talar för en underhållande sammandrabbning mellan två lag som behöver poäng för att haka på toppstriden och de åtråvärda platserna för avancemang till League One. Därför spelas att det blir över två mål gjorda totalt i matchen på Rodney Parade.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser