5 spel inför fotbolls-VM • Rekraketer

Fotbolls-VM i Ryssland blir en riktig fest. Framför allt med tanke på att Sverige lyckades trassla sig vidare in i mästerskapet genom en oväntad seger mot Italien i höstens kval. Redan nu kan du lägga en rad långtidsspel som lever under hela eller större delen av fotbolls-VM. Nedan ger Rekraketer fem speltips som du kan lägga med gott samvete redan nu. Notera att oddsen som anges är dagsaktuella från Expekt.

Brasilien når final @ 3.25

Brasilien har hamnat i en förhållandevis enkel grupp i mästerskapet. Även om nationen får se upp för ett formstarkt Schweiz och ett lurigt Serbien kommer sydamerikanerna med allra största sannolikhet ta sig vidare som gruppetta. Då blir förmodligen motståndet Mexiko eller Sverige. En överkörning där och brasilianarna ställs nog mot Belgien i kvartsfinalen och (vid vinst) Frankrike i semifinalen. Vägen innehåller därmed några hinder i slutet, men med tanke på Brasiliens form och truppmaterial ska det mycket till om de inte kniper en av finalplatserna.

Spanien når kvartsfinal @ 1.50

Spanien stod för ett riktigt praktfiasko i fotbolls-VM för fyra år sedan. Spanjorerna åkte ur med dunder och brak i gruppspelet efter svidande förluster mot Holland (som senare knep bronspengen) och Chile. Ett revanschsuget landslag vill inte återuppleva smärtan senast och kliver in i årets mästerskap som en av förhandsfavoriterna. Spanien går förmodligen vidare enkelt från sin grupp tillsammans med ärkerivalen Portugal. I åttondelsfinalen väntar troligtvis Egypten eller Uruguay. Vinst där och en kvartsfinal mot betydligt tuffare motstånd (Argentina eller Peru) väntar. Men då kan vi redan inkassera vårt spel som vinst. För mycket ska till om inte Spanien når kvartsfinal.

Gabriel Jesus blir bäste målskytt @ 16.00

Unge anfallaren Gabriel Jesus är stekhet i det brasilianska landslaget. Manchester City-strikern har fått stort förtroende av förbundskaptenen Tite och förärats med nummer nio på ryggen inför mästerskapet. I skuggan av storstjärnan Neymar finns fint spelvärde att spela på att Gabriel Jesus blir den bäste målskytten i fotbolls-VM. Anfallaren nätade både mot Tyskland och Österrike tidigare i år. Senaste gången en spelare från Brasilien vann skytteligan var 2002 genom Ronaldo. Nu är det dags igen.

Uruguay vinner sin grupp @ 1.80

Uruguay har stått för fina prestationer i vårens träningsmatcher (tre raka vinster) och kliver in i turneringen som en riktig outsider. Sydamerikanerna kan ta sig långt i turneringen om allting stämmer (fixstjärnan Luis Suárez låter bli att bita någon) och marginalerna är på deras sida. Men först och främst ska Uruguay ta sig vidare från gruppen. Någonting som inte lär vara några problem alls när motståndarna är ett iskallt Ryssland, ett undermåligt Saudiarabien och ett Egypten som inledningsvis saknar Mohamed Salah. Uruguay bör rentav vinna gruppen komfortabelt.

Sverige går vidare från gruppen @ 3.00

För svensk del har uppladdningen inför fotbolls-VM mest handlat om måltorka och en evinnerlig diskussion kring huruvida Zlatan Ibrahimovic bör vara med eller inte. Men förbundskapten Janne Andersson har satt defensiven som prioritet och byggt en solid grund inför gruppspelsmatcherna. Ett spel med hjärtat som ger vinst om svenskarna tar sig vidare till åttondelsfinal tackar vi inte nej till. Mest troligen avgörs allting i den sista gruppspelsmatchen mot Mexiko. Vi håller tummarna.

Under fotbolls-VM kommer det dyka upp en hel del speltips även för matcher i mästerskapet. Dels som huvudrekar eller plusmenymatcher här på webbplatsen, dels som bonusrekar i den slutna Facebook-grupp som medlemmar har tillgång till.

wave1
Annons

Senaste nyheterna
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser