Nytt upplägg på Rekraketer • Rekraketer

När Rekraketer lanserades under våren 2018 var upplägget enkelt. Ett speltips per dag mellan onsdag och söndag varenda vecka. Med tiden utvecklades formatet och varje speltips kunde även innehålla en plusmeny med ett antal extraspel. Men i och med att webbplatsen nu fått en grafisk omknådning förändras upplägget ännu en (sista) gång.

Framöver låser jag inte fast mig vid specifika dagar. Dessutom försvinner plusmenyerna och varenda speltips presenteras som en enskild rek. Med anledning av det kan mängden speltips variera från en vecka till en annan. Fram till årskiftet kommer alla speltips och allt annan innehåll på webbplatsen att vara öppet. Det i väntan på ytterligare en matig uppdatering.

För i början av januari 2020 kan du återigen bli medlem på Rekraketer. Priset kommer att ligga på 149 kronor per månad (utan vare sig bindnings- eller uppsägningstid) och genom att bli medlem får du tillgång till exklusiva speltips, nyheter och annat innehåll som är låst för vanliga besökare. I samband med att medlemskapet lanseras kommer en stor tävling med fina priser hållas.

wave1
Annons

Senaste nyheterna
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser