Twitch-schema och spelstatistik • Rekraketer

Under våren kommer jag att börja sända live på Twitch. Tre tillfällen finns planerade i dagsläget. Tanken är att du under sändningen följer mig när jag livebettar under några timmar. Du behöver inte vara medlem på Rekraketer för att följa någon av sändningarna. Men för att på förhand ta del av schemat måste du vara medlem. När jag väl livesänder kommer det att vara synligt här på webbplatsen med tydlig länkning och så vidare. Det så att även icke-medlemmar har en möjlighet att haka på i sista minuten.

För att inte spelen som läggs under livesändningarna faller bort i statistiken kommer jag att publicera alla spel (och utfall) i den slutna Facebook-gruppen som medlemmar på Rekraketer har tillgång till. Alla spelen kommer därmed att finnas med i den årliga rapportering som jag sedan gör. Allt för att ge en sådan transparent och tydlig bild som möjligt över hur allt spelande går.

Apropå det finns nu statistik kring förra årets spelande publicerat. Statistiken täcker in alla huvudrekar (inklusive spel i plusmenyerna) som publicerats här på webbplatsen. Ta del av statistiken genom att följa länken nedan. Statistiken som anges längst upp på sidan i menyn har nu nollställts och baseras på utfallet av rekarna (inklusive plusmenyrekar) under aktuellt år.

För att sammanfatta fjolåret reste jag mig efter en tung sommarperiod och sladdade till slut in på strax över 11 000 kronor plus i kassan. Medelinsatsen per spel låg på omkring 1 000 kronor. Om du är medlem på Rekraketer sedan starten i mars månad 2018 och har ryggat varenda spel med samma insats landar du (om vi räknar bort den sammanlagda medlemsavgiften för tio månader) på mer än 10 000 kronor plus. Grattis!

Spelstatistik för fjolåret

wave1
Annons

Senaste nyheterna
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser