Om Rekraketer • Rekraketer

Rekraketer startade under våren 2018. Ett enmansprojekt med mål att leverera speltips som ökar din spelkassa. Rekraketer vänder sig till dig som är över 18 år och gillar att spela, men som virrar bort dig bland alla speltipssidor som är överfulla med spelbolagshänvisningar och lockande bonuslänkar. Här ligger det främsta fokuset på speltipsen.

I början av februari månad 2020 öppnade Rekraketer upp möjligheten att bli medlem. Genom att bli medlem kan du ta del av exklusiva speltips och annat innehåll på webbplatsen som är låst för icke-medlemmar. Registrera dig som medlem genom att klicka här.

Webbplatsen innehåller annonser. Dessa annonser kan bland annat bestå av affiliatelänkar. Om du klickar på en sådan länk slussas du vidare till en webbplats där du till exempel kan köpa produkter. Beroende på annonsupplägg får jag en liten provision om du klickar på länken och/eller om du väljer att köpa någonting från webbplatsen som länken leder vidare till. Jag vill vara transparenta med att affiliatelänkar används och hur de fungerar.

Men viktigt att klargöra är att Rekraketer inte innehåller, eller kommer att innehålla, några affiliatelänkar till spelbolag och erbjudanden kopplade till dessa. Du kan läsa mer om det ställningstagandet genom att klicka här. Vill du komma i kontakt med mig? Skriv ett mail till tjena@rekraketer.se så hör jag av mig.

Statistik

2020

Spel 41 st
Vinst 47 %
ROI 88 %
Kassa - 2 585 kr
Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
wave2 wave1
Annonser