Bettare i Skåne sökes för spännande projekt • Rekraketer
Annons

Bettare i Skåne sökes för spännande projekt

Diggar du spel och betting? Sitter du dessutom på en vass pipa och gillar att tjöta? Rekraketer söker nu en Skåne-baserad bettare för ett spännande projekt.

4 mars 2020

Senare under året, troligtvis efter sommaren, kommer Rekraketer att lansera en podcast som rör just spel och betting. Podcasten kommer till en början att släppa avsnitt veckovis och innehålla skönt surr om såväl betting och spel som fotboll (och till viss del andra sporter) i stort. Du kommer att vara ena halvan av två i studion.

Du erbjuds:
En möjlighet att skapa härligt innehåll kopplat till betting. En plattform att nå ut med dina speltips och tankar.På sikt fair ersättning som delas broderligt/systerligt.

Dina kvalifikationer:
Du spelar regelbundet. Du har typ alltid en fotbollsmatch i gång på teven.Du bokför alla dina spel. Du har sunda värderingar. Du är överlag reko, strukturerad och har kontroll över ditt spelande.

Intresserad? Ansök genom att berätta mer om dig själv i ett e-postmeddelande som du skickar till [email protected]. Känner du någon som skulle kunna vara intresserad? Tipsa gärna och/eller dela vidare!


Publicerad: 4 mars 2020 klockan 08:12

Fler nyheter om Rekraketer