Gratis handbok inför fotbolls-EM • Rekraketer
Annons

Gratis handbok inför fotbolls-EM

Rekraketer släpper nu en helt kostnadsfri handbok inför sommarens mästerskap. I handboken hittar du bland annat omfattande statistik som täcker in alla 24 lag som deltar i turneringen.

6 juni 2021

Det blev ett fotbolls-EM till slut. Efter att coronaviruset lamslagit hela världen ställdes mästerskapet in förra sommaren och flyttades i stället fram till 2021. Inför turneringen har Rekraketer tagit fram en kompakt handbok som är helt gratis för dig att ladda ner. Det enda du behöver göra är att fylla i din e-postadress nedan så skickas handboken till din inkorg per automatik.

Handboken innehåller bland annat:

• Tevetiderna du behöver ha koll på
• Statistik om alla 24 lagen
• Betyg på 9 chipsnyheter
• EM-bingo att fylla i under mästerskapet

I och med att du fyller i och skickar iväg din e-postadress lagras den i en nyhetsbrevslista. Jag skickar sällan, typ en gång per år, ut ett nyhetsbrev om jag har någon superviktig information att förmedla. Så du behöver inte oroa dig för att du ska översköljas av meddelanden. Men självklart kan du avregistrera dig när som helst. Och nej, jag kommer inte att sälja eller överlåta informationen, det vill säga din e-postadress, vidare.

E-postadress
Genom att skicka iväg din e-postadress accepterar du att Rekraketer sparar och lagrar informationen

Jag hoppas att handboken ger dig lite kött på benen inför mästerskapet och att framför allt statistiken underlättar din jakt på spelvärda lir. Följ mig gärna på Twitter för att hålla dig uppdaterad under mästerskapets gång. Mycket möjligt att det rasslar till med speltips från min sida om rätt marknader dyker upp.


Publicerad: 6 juni 2021 klockan 12:11

Fler nyheter om Rekraketer