Information kopplad till coronaviruset • Rekraketer
Annons

Information kopplad till coronaviruset

I spåren av coronavirusets utbredning över världen har en majoritet av fotbollsligorna ställts in, pausats eller skjutits upp. Räkna därmed med minskad aktivitet vad gäller speltips och rekar här på Rekraketer.

16 mars 2020

I takt med att coronavirusets spridning tagit fart har många fotbollsligor runt om i världen pausats eller skjutits upp. Bland annat råder uppehåll i de stora europeiska ligorna som Premier League, Bundesliga, Serie A och La Liga. Med anledning av dessa följder kommer det under en tid framöver vara minskad aktivitet här på Rekraketer vad gäller publicerade speltips och rekar. Det för att ligorna där fokus för webbplatsen ligger helt enkelt inte är i gång. Du kommer därmed inte att se speltips, som mer eller mindre är att betrakta som utfyllnad, på marknader som inte ligger inom Rekraketers kunskaps- och bevakningsområde.

Rekraketer uppmanar dig som vill bli medlem på webbplatsen att avvakta tills vi vet mer om när ligafotbollen runt om i världen kommer att rulla i gång igen. Vi ber dig även att vara vaksam på rekare och speltipstjänster som helt plötsligt publicerar tips från mer eller mindre obskyra ligor i vilka rekaren ifråga inte sitter på tillräcklig kunskap och/eller insikt. Var på din vakt och kontrollera gärna med rekaren att denne har koll. Ställ frågan, undersök och var kritisk. Det för att undvika onödiga risker.

På ett mer övergripande plan hänvisar Rekraketer till Folkhälsomyndigheten för information och råd kopplade till coronavirusets utbrott. Besök gärna deras webbplats för att läsa mer om vad som gäller och hur du kan förebygga vidare smittspridning.


Publicerad: 16 mars 2020 klockan 21:03

Fler nyheter om Rekraketer