Nytt rekupplägg lanserat • Rekraketer
Annons

Nytt rekupplägg lanserat

Nu har du möjlighet att ta del av ännu fler rekar, vassare och mer användarvänlig statistik samt utforska argumenten mot varje speltips.

6 juni 2018

Sedan Rekraketer lanserades har målet varit att du som läsare och ryggare ska få ett distraktionsfritt flöde med fullt fokus på rekarna. Fram till nu har du kunnat ta del av en rek per dag mellan onsdag och söndag varje vecka. Men genom ett nytt rekupplägg får du nu möjlighet att ta del av fler speltips utan någon extra kostnad. En så kallad plusmeny presenterar (om det finns) övriga spel som jag satsar på under dagen.

Plusmenyn ger dig ett eller flera bonusspeltips utöver huvudreken. Tipsen i plusmenyn innehåller vilken match det handlar om, vilket spel jag lägger och till vilken insats samt aktuellt odds. Plusmenyn är tänkt att komplettera huvudreken för dig som vill spela mer eller kombinera flera spel. Notera att plusmenyn inte finns med i varje huvudrek. Det beror helt enkelt på utbudet för dagen och om jag lägger fler spel än den huvudsakliga reken. Antalet matcher i plusmenyn kan även variera.

Framöver innehåller även varje rek lättöverskådlig information om de båda lagens senaste matcher under mellanrubriken Fem senaste matcherna. Med en enkel färgsättning får du snabbt koll på hur formläget ser ut för lagen i närtid. Något som ger dig ett smidigt sätt att rappt bedöma reken. Och för att kunna värdera ett speltips ytterligare är det nyttigt att ta del av relevanta och värdefulla motargument. Vad talar helt enkelt emot reken? Med det nya rekupplägget kan du smidigt ta del av argumenten under mellanrubriken Djävulens advokat efter att du har läst igenom reken.

Genom en utveckling av rekupplägget får du som användare och läsare en betydligt mer användarvänlig upplevelse där jag fortsätter att ägna fullt fokus åt rekarna. Du slipper skumma länkar och affliatefiskande. I stället är det bekvämt, transparent och annonsfritt. Alla besökare på Rekraketer uppfyller per automatik bronsnivån och kan ta del av en rek (inklusive eventuella plusmenymatcher den dagen) per vecka.


Publicerad: 6 juni 2018 klockan 12:19

Fler nyheter om Rekraketer