Rekraketer lanserar medlemskap • Rekraketer
Annons

Rekraketer lanserar medlemskap

Med start i början av februari 2020 går det att bli betalande medlem hos Rekraketer. Genom medlemskapet får du tillgång till allt innehåll på webbplatsen. Ett innehåll som till viss del kommer att vara låst framöver.

24 januari 2020

Med start i början av februari 2020 kan du återigen bli betalande medlem på Rekraketer. Genom att bli medlem får du tillgång till exklusiva speltips och annat innehåll på webbplatsen som framöver kommer att vara låst för icke-medlemmar. Medlemskapet kostar 149 kronor per månad och det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du kan därmed avsluta ditt medlemskap när du vill.

Rekraketer startade under våren 2018 och har ända sedan dess visat gröna siffror. Jag har gått plus både 2018 och 2019. Om du klickar här kan du se heltäckande och transparent spelstatistik som täcker in alla spel från starten fram till nu.

I samband med att Rekraketer öppnar upp för medlemskap kommer en tävling att hållas. Som medlem är du nämligen med och tävlar om att vinna ett exemplar av antingen ”FIFA 20” eller ”Pro Evolution Soccer 2020” till dator eller konsol samt valfri matchtröja från ditt favoritlag i någon av Europas fyra största ligor. Det vill säga England, Spanien, Italien eller Tyskland. Allt till ett värde av omkring 2 000 kronor.


Publicerad: 24 januari 2020 klockan 20:49

Fler nyheter om Rekraketer