Rekraketer lanserar ny version av webbplatsen • Rekraketer
Annons

Rekraketer lanserar ny version av webbplatsen

Rekraketer går från att vara en medlemsbaserad webbplats till att öppna upp dörrarna för alla besökare. Dessutom har en rad förbättringar och visuella lyft genomförts på webbplatsen.

28 februari 2021

Sedan Rekraketer lanserades under 2018 har webbplatsen ömsat skinn ett flertal gånger. Nu är en ny version på plats. Den största förändringen är att Rekraketer, åtminstone tillfälligt, går från att vara en medlemsbaserad webbplats till att öppna upp dörrarna för alla besökare. Du kan alltså tills vidare ta del av precis allt innehåll på webbplatsen.

Du kan även vänta dig en betydligt snabbare webbplats, nya kategoriseringar, lättare navigering och ett visuellt lyft som förhoppningsvis gör din upplevelse av webbplatsen ännu bättre. Självklart även fortsatt utan annonsering och bonuslänkar från spelbolag. Nedan listas en del av nyheterna på webbplatsen samt några rader om vad som är på gång framöver och annat du bör tänka på.

Speltips
Förutom längre rekar, något som varit Rekraketers signum sedan starten för några år sedan, kan du framöver även ta del av så kallade snabbtips. Det är spel som inte motiveras genom en tillhörande text. I stället är tanken att snabbt och effektivt kunna dela med sig av de spel jag lägger. Framför allt fyller det sitt syfte när det gäller spel där det finns en risk att oddset kan rasa på kort tid. Ändamålet helgar medlen och så vidare. Men för att göra allting så användarvänligt som möjligt listas alla speltips i samma flöde samtidigt som det tydligt anges om det just handlar om ett snabbtips eller ett speltips som har en längre rek kopplat till sig.

Artiklar
Utöver speltips, som fortsatt är huvudfokus på webbplatsen, kan du även dyka ner i artikelarkivet. Där hittar du dels värdefull information och hjälp som rör spel och betting, intervjuer med profiler i branschen och övriga tips och guider. Dels kommer du även med tiden att kunna ta del av underhållande listor och annat skoj. Du kan enkelt filtrera mellan artikeltyperna för att hitta just det du är ute efter.

Uppsnappat
Rekraketer hjälper dig att hålla koll på det viktigaste som händer inom spelbranschen och bettingvärlden. Jag ser till att snappa upp de allra senaste nyheterna för att servera dem vidare till dig. Men i stället för att pusha oddserbjudanden och annat, som kan vara fallet med andra speltipssidor, försöker jag att ta branschen på pulsen genom framför allt omvärldsbevakning.

Mörkt läge
Nu finns det (äntligen) möjlighet att växla mellan ljust och mörkt läge på webbplatsen. Perfekt för rutinerade nattugglor som inte vill bränna sönder ögonen när det vankas kvällsscrollning. Du kan enkelt växla mellan det ljusa och mörka läget genom att klicka på knappen uppe i menyraden. Och det bästa av allt: läget sparas i din webbläsare. Du behöver med andra ord inte växla för varje sida som du besöker.

Grupp på Facebook
Sedan tidigare har Rekraketer funnits på Facebook. Men i samband med att webbplatsen fått ett lyft lanseras även en Facebook-grupp. Inne i gruppen, som du enkelt kan ansöka om att gå med i, kommer alla speltips som du hittar på webbplatsen att publiceras samtidigt som det uppmuntras till andra diskussioner om betting. På Facebook-sidan kommer du i stället framöver att hitta framför allt artiklar, nyheter och omvärldsbevakning. Speltipsen kommer alltså inte att publiceras på Facebook-sidan utan i den nystartade gruppen.

Sociala medier
För att vara säker på att fånga varenda spel jag lägger behöver du antingen hålla koll på webbplatsen, vara med i Facebook-gruppen eller följa Rekraketer på Twitter. Värt att notera är att jag – när ett spel har identifierats och lagts – först publicerar tipset på Twitter, därefter på webbplatsen och sedan i Facebook-gruppen. Om du verkligen vill vara på tårna bör du därmed följa mig på Twitter och slå på notiser. Rekraketer har tidigare funnits även på Telegram och Twitch. Men för tillfället finns det ingen aktivitet i dessa kanaler.

Spelskola
Just nu pågår ett arbete med att lansera en spelskola på webbplatsen. Tanken är att på ett pedagogiskt sätt gå igenom spel och betting på ett antal olika nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller varm i kläderna kommer du att hitta matnyttig information som är tänkt att hjälpa dig att bli en ännu bättre, och mer strukturerad, spelare. Spelskolan är tänkt att publiceras senare under 2021. Håll utkik på webbplatsen och i övriga kanaler för mer information framöver.

Rekraketer söker bettare
Rekraketer söker fortsatt en Skåne-baserad bettare för ett spännande podcastprojekt som förhoppningsvis kan dra i gång inom en snar framtid. Intresserad? Eller känner du någon som kan passa in? Läs mer genom att klicka här eller skriv några rader till [email protected] så tar vi det därifrån.

Jag hoppas att den nya webbplatsen och övriga förändringar kommer att falla dig i smaken. Fortsatt utveckling pågår och du har inte bara en spelskola att se fram emot. Mer information om vad som är på gång kommer framöver. Har du tips på utvecklingar eller vill framföra synpunkter? Släng iväg ett e-postmeddelande till [email protected] så ser jag till att svara dig så fort jag har möjlighet. Kom även ihåg att följa Rekraketer på Twitter, gilla Facebook-sidan och gå med i den nya Facebook-gruppen.


Publicerad: 28 februari 2021 klockan 16:31

Fler nyheter om Rekraketer