Statistik för första halvan av Premier League • Rekraketer
Annons

Statistik för första halvan av Premier League

Rekraketer lanserar nu en kostnadsfri handbok med statistik som täcker in den första halvan av årets säsong i Premier League. Perfekt för dig som vill ladda inför en intensiv vår i den engelska ligafotbollen.

17 januari 2022

Nu har vi nått halvtid i Premier League med en haltande tabell till följd av uppskjutna matcher. Rekraketer släpper nu en helt kostnadsfri handbok fullsprängd med statistiken du behöver inför sluthalvan av säsongen. Ta del av propssiffror (som frisparkar, inkast och insparkar) för alla lagen i ligan, ögna igenom ligatabeller baserade på bland annat mål och fouls samt utforska ett knippe utvalda spelarlistor som pekar ut ligans främsta spelare inom olika kategorier.

Fyll bara i din e-postadress nedan och och klicka ”Skicka” så landar handboken i din inkorg inom några minuter.

E-postadress
Genom att skicka iväg din e-postadress accepterar du att Rekraketer sparar och lagrar informationen

I och med att du fyller i och skickar iväg din e-postadress lagras den i en nyhetsbrevslista. Jag skickar sällan, typ en gång per år, ut ett nyhetsbrev om jag har någon superviktig information att förmedla. Så du behöver inte oroa dig för att du ska översköljas av meddelanden. Men självklart kan du avregistrera dig när som helst. Och nej, jag kommer inte att sälja eller överlåta informationen, det vill säga din e-postadress, vidare.


Publicerad: 17 januari 2022 klockan 14:07

Fler nyheter om Rekraketer