Succémånad och uppgradering • Rekraketer
Annons

Succémånad och uppgradering

September månad gav rejält med klirr i kassan efter en kärv sommar. Nu får Rekraketer även ett ansiktslyft för att fortsätta succén.

3 oktober 2018

Efter ett fotbolls-VM och en sommar där marginalerna var emot oss blev september månad en succé. I takt med att de stora ligorna ute i Europa har kommit i gång har även spelvinsterna trillat in alltmer frekvent. Nedan kan du ta del av nyckeltalen som ringar in månaden. För tillfället pågår arbetet med att bygga upp en större statistiksida (utöver den generella spelstatistiken i toppmenyn) som går mer på djupet i redovisningen. Det för ännu större transparens och tydlighet. Kommer senare i år.

Under september uppgick antal speltips inklusive plusmenyerna till 61 stycken. Nästan 70 procent av alla huvudrekar och speltips i plusmenyn gick in. Totalt ökade spelkassan med omkring 8 200 kronor under månaden. Under de två sista veckorna låg vinstprocenten på 80 procent.Bara tre av de arton sista speltipsen under månaden var förluster.

Med medvind i ryggen går Rekraketer in i en spännande höst. Webbplatsen har fått ett välbehövligt ansiktslyft och genomgått några förändringar. I stället för tre olika medlemsnivåer finns nu en enda. Är du medlem har du tillgång till allt. Alla besökare kan ta del av två huvudrekar (med eventuella plusmenyer) i veckan. Men som medlem får du alla veckans huvudrekar och plusmenyer samt tillgång till en sluten Facebook-grupp och medlemsexklusiva nyheter. Med start under hösten kommer jag dessutom att sända livebetting på Twitch. Alla har tillgång till livesändningarna. Men endast medlemmar på Rekraketer kommer att få veta i förhand när jag kommer att sända.

Till sist några ord som sannerligen tål att upprepas. Här på Rekraketer levereras speltips som uppmuntrar till spelande. Jag känner därmed ett ansvar över att göra dig medveten om de risker som finns med att spela. Och att även informera återkommande om att stöd och hjälp finns. Fortsätter du att spela trots att det leder till negativa konsekvenser? Läs mer genom att klicka här.


Publicerad: 3 oktober 2018 klockan 09:49

Fler nyheter om Rekraketer