Twitch-schema och spelstatistik • Rekraketer
Annons

Twitch-schema och spelstatistik

Nu kan du som medlem ta del av vårschemat för Twitch-sändningarna. Dessutom finns spelstatistik för fjolåret tillgängligt för beskådan.

8 januari 2019

Under våren kommer jag att börja sända live på Twitch. Tre tillfällen finns planerade i dagsläget. Tanken är att du under sändningen följer mig när jag livebettar under några timmar. Du behöver inte vara medlem på Rekraketer för att följa någon av sändningarna. Men för att på förhand ta del av schemat måste du vara medlem. När jag väl livesänder kommer det att vara synligt här på webbplatsen med tydlig länkning och så vidare. Det så att även icke-medlemmar har en möjlighet att haka på i sista minuten.

För att inte spelen som läggs under livesändningarna faller bort i statistiken kommer jag att publicera alla spel (och utfall) i den slutna Facebook-gruppen som medlemmar på Rekraketer har tillgång till. Alla spelen kommer därmed att finnas med i den årliga rapportering som jag sedan gör. Allt för att ge en sådan transparent och tydlig bild som möjligt över hur allt spelande går.

Apropå det finns nu statistik kring förra årets spelande publicerat. Du hittar den genom att klicka här. Statistiken täcker in alla huvudrekar (inklusive spel i plusmenyerna) som publicerats här på webbplatsen. Ta del av statistiken genom att följa länken nedan. Statistiken som anges längst upp på sidan i menyn har nu nollställts och baseras på utfallet av rekarna (inklusive plusmenyrekar) under aktuellt år.

För att sammanfatta fjolåret reste jag mig efter en tung sommarperiod och sladdade till slut in på strax över 11 000 kronor plus i kassan. Medelinsatsen per spel låg på omkring 1 000 kronor. Om du är medlem på Rekraketer sedan starten i mars månad 2018 och har ryggat varenda spel med samma insats landar du (om vi räknar bort den sammanlagda medlemsavgiften för tio månader) på mer än 10 000 kronor plus. Grattis!


Publicerad: 8 januari 2019 klockan 17:02

Fler nyheter om Rekraketer