Palermo vs Frosinone • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Palermo har siktet inställt på att ta sig upp till den italienska högstadivisionen. Men efter en missad direktplats står nu hoppet till en vinst i ett avslutande dubbelmöte för att spika vilket lag som tar den sista platsen i Serie A inför nästa säsong. Frosinone vill ta revansch efter att ha fallit på målsnöret förra året och går in för att ta med sig ett bra resultat inför returmötet på Stadio Benito Stirpe till helgen.

Hemmalag

Palermo vill tillbaka till det italienska finrummet efter bara en säsong i Serie B. Klubben, med excentriske presidenten Maurizio Zamparini i spetsen, missade en direktplats med bara två poäng och slutade på en fjärdeplats i grundserien med 71 poäng på 42 matcher. Men formen är på uppgående och Palermo kan luta sig mot en färsk vinst i bagaget (1-0 hemma mot Venezia) när de nu kliver in ett avgörande dubbelmöte med Frosinone. En energisk hemmapublik kommer att lyfta hemmalaget till nya höjder när säsongen går in i sitt absoluta (och viktiga) slutskede. Palermo har en helt skade- och avstängningsfri trupp inför kvällens match.

Bortalag

Frosinone missade precis direktavancemang i grundserien och slutade till sist på en tredjeplats med 72 inspelade poäng på 42 matcher. Självförtroendet fick sig onekligen en törn efter det oavgjorda resultatet (2-2 mot Foggia) i slutomgången och klubben har nu tre raka matcher utan seger. Frosinone klarade sig vidare i kvalspelet efter totalt 2-2 mot Cittadella tack vare en högre slutplacering i ligan. Men nu behöver laget höja sig ytterligare om de ska ha en chans att stå emot ett forcerande hemmalag och ta sig upp till Serie A för andra gången någonsin (första sejouren var för två år sedan) i klubbens historia. Inför mötet med Palermo saknas anfallaren Daniel Ciofani samt försvarsduon Nicolò Brighenti och Lorenzo Ariaudo på grund av skador.

Statistik

Palermo har inte förlorat mot Frosinone på fyra raka matcher. Senaste mötet lagen emellan i mitten av mars slutade 1-0 till ett hemmaspelande Palermo.

Palermo har inte förlorat någon av sina 9 senaste hemmamatcher.

Frosinone vann inte mot något av de sex främsta lagen på bortaplan i grundserien.

Palermo har hållit nollan i 52 procent av sina hemmamatcher.

Frosinone snittar bara 1.38 poäng per match på bortaplan.

Speltips

Ett hemmatryggt Palermo är stärkta efter vinsten mot Venezia senast och vill fortsätta sin fina svit på hemmagräs. Frosinone slutade förvisso före i grundserien, men klubben har inte vunnit någon av de tre senaste matcherna och kommer att ha fullt upp med att värja sig mot ett avancemangshungrigt hemmalag som vill återvända till Serie A. Hemmafördelen och aktuell form talar för Palermo. En knapp hemmaseger känns därmed trolig. Därför spelas 1 (DNB) vilket ger insatsen tillbaka vid oavgjort.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser