Peterborough vs AFC Wimbledon • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Peterborough missade chansen till spel om avancemang i fjol med minsta möjliga marginal. Den här upplagan av League One vill klubben nå ännu högre när siktet är inställt på Championship. AFC Wimbledon säkrade kontraktet tack vare målskillnad förra säsongen. Och efter en segerlös höst i ligaspelet så här långt ser det onekligen ut att bli en ny, jobbig resa för klubben som är i stort behov av en seger.

Hemmalag

Peterborough var snubblande nära att nå kvalspelet i fjol. Men till slut landade klubben på en sjundeplats i tabellen, strax under kvalstrecket, med endast en poäng upp till seriesexan Doncaster Rovers. Den här säsongen har det sett bättre ut (trots två inledande förlustmatcher) för ett Peterborough som vann fyra raka matcher under augusti och början av september. Just nu ligger laget på en niondeplats med 14 poäng på 9 matcher. Men med topplagen inom räckhåll (serieledande Ipswich Town ligger sju poäng före) har nu Peterborough alla möjligheter att haka på i toppen i händelse av en seger hemma mot ett stukat AFC Wimbledon.

Bortalag

AFC Wimbledon fick kriga ända in på upploppet förra säsongen. Till slut lyckades laget säkra kontraktet med tre plusmål (!) gentemot Plymouth Argyle som i sin tur flyttades ner till League Two. Den här säsongen har börjat ungefär som den förra avslutades för ett AFC Wimbledon som fortfarande jagar första segern för säsongen. För tillfället ligger laget på en tjugoandraplats (näst sist) i tabellen med endast 3 inspelade poäng på 10 matcher. Nu behöver klubben höja sig rejält för att vända på trenden.

Statistik

Peterborough snittar hela 4.25 mål totalt per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. För AFC Wimbledon ligger motsvarande siffra på totalt 3.20 mål per bortamatch i ligan hittills.

Peterborough har gjort minst 2 mål framåt i de 3 senaste hemmamatcherna i ligan.

AFC Wimbledon har hittat nätet i de 5 senaste bortamatcherna i ligaspelet.

Peterborough har hållit nollan i endast 44 procent av lagets ligamatcher hittills.

AFC Wimbledon har släppt in mål i 90 procent av höstens ligamatcher.

Speltips

För Peterborough har spelet gått in i 50 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för AFC Wimbledon på bortaplan i ligan ligger (trots den usla formen) på hela 100 procent. Peterborough har inte nollats i någon av lagets hemmamatcher i ligan och gjort minst två mål i de fem senaste ligamatcherna på hemmagräs. Samtidigt har AFC Wimbledon gjort mål i nio av de tio matcherna i ligaspelet som spelats hittills. Peterborough satsar framåt för att bryta trenden och hitta tillbaka efter snöpliga förlusten mot Doncaster Rovers senast. AFC Wimbledon suktar efter säsongens första trepoängare för att kunna lyfta från bottenskiktet av tabellen. Allting talar för en underhållande och böljande historia mellan två lag som definitivt bjudit på öppna spjäll hittills under säsongen. Full fart framåt är ledorden. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Weston Homes Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser