Peterborough vs Lincoln City • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Peterborough missade sjätteplatsen i League One med en ynka poäng förra säsongen. Därmed är det ett revanschsuget lag som nu vill slå sig in i toppen för att kunna utmana om avancemang till Championship. Lincoln City knep en plats till League One efter att ha vunnit serien betryggande med sex poäng ner till andraplacerade Bury.

Hemmalag

Peterborough landade på en sjundeplats förra säsongen och fick aldrig chansen att spela om en uppflyttningsplats till Championship. Den här säsongen är tänkt att bli ett enda långt revanschtåg för tränare Darren Fergusons mannar som nu går stenhårt för en plats bland de sex främsta. För tillfället ligger Peterborough på en sjundeplats med 18 poäng på 11 matcher. Med två poäng upp till Fleetwood Town och tredjeplatsen finns alla möjligheter att ta ett rejält skutt i händelse av en seger (i sådana fall fjärde raka på hemmaplan) mot Lincoln City.

Bortalag

Lincoln City var aldrig nära att bli ikappsprungna i fjolårets upplaga av League Two. Klubben knep förstaplatsen utan problem och ser nu ut att kunna sätta avtryck i League One direkt. Visserligen har laget fallit tillbaka något efter den imponerande starten (tre raka segrar) av säsongen. Men segern hemma mot Sunderland (2-0) i den senaste ligaomgången var en välbehövlig injektion. Just nu ligger Lincoln City på en elfteplats i tabellen med 16 inspelade poäng på 12 matcher.

Statistik

Peterborough och Lincoln City möttes i cupspelet förra säsongen. Den matchen slutade hela 4-2 till ett då hemmaspelande Lincoln City.

Peterborough har gjort minst 2 mål framåt i de 4 senaste hemmamatcherna i ligan.

Lincoln City har hittat nätet i 83 procent av lagets ligamatcher så här långt.

Peterborough har släppt in mål i 60 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Lincoln City har gjort minst 1 mål i de 6 senaste bortamatcherna i ligaspelet.

Speltips

För Peterborough har spelet gått in i 60 procent av lagets ligamatcher så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Lincoln City på bortaplan i ligan hittills ligger på hela 83 procent. Ett hemmalag som inte lämnat hemmaplanen mållösa den här säsongen möter ett bortalag som hittat nätet i sex raka bortamatcher i ligaspelet. Samtidigt har Peterborough släppt in mål i de fyra senaste matcherna i ligan. För Lincoln City har det blivit mål i egen kasse i de fem senaste ligamatcherna på bortaplan. Allting talar för en frejdig uppgörelse mellan två lag som definitivt vill ta ett kliv uppåt i tabellen och närma sig en plats bland de sex främsta för att i förlängningen kunna nå Championship. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Weston Homes Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser