Pisa vs Pordenone • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Nykomlingarna Pisa och Pordenone har gått åt två olika håll under hösten. För hemmalagets del har säsongen hittills varit både upp och ner (mest ner) och klubben har endast tagit fyra segrar totalt i Serie B så här långt in på säsongen. Men sedan slutet av oktober har laget sprattlat till och spelat in värdefulla poäng i bottenskiktet av tabellen. Med två segrar på de fyra senaste (och bara en förlust) sladdar Pisa i dagsläget in på en trettondeplats med 17 poäng på 13 matcher. Men med en poängs marginal till kvalstrecket och jagande Spezia behöver hemmalaget fortsätta att knipa poäng för att undvika en onödig nedflyttningsstrid.

Pordenone har spelat upp sig under hösten efter en svajig inledning och är nu obesegrade i ligaspelet sedan mitten av oktober. Tre segrar på de fem senaste (allra senast stabila 3-0 hemma mot topprivalen Perugia) vittnar om att nykomlingen definitivt sitter på tillräcklig kvalitet för att vara med och kriga om avancemang till högstaligan. Just nu ligger Pordenone på en tredjeplats i tabellen med 22 inspelade poäng på 13 matcher. Med tanke på att lagen ovanför i tabellen (Benevento och Cittadella) har en match mer spelad finns nu alla möjligheter för gästerna att ta ett kliv upp i händelse av en ny seger borta mot Pisa.

Allting talar för en rivig tillställning när nykomlingarna ställs mot varandra. Pisa har (viss) medvind efter bra resultat de senaste veckorna och kommer stärkta från ett viktigt kryss borta mot ligatvåan Cittadella (1-1) i den allra senaste omgången. Hemmalaget bommar sällan på hemmagräs (mål i 83 procent av hemmamatcherna hittills) och är nu uppe i fem raka hemmamatcher med mål framåt. I de två senaste ligamatcherna på hemmaplan har Pisa gjort minst två mål framåt. Pordenone har bevisligen fått ordning på grejerna under hösten och är nu med och krigar om en topplacering. Gästerna har inga problem med offensiven (mål i sex raka bortamatcher) och ståtar totalt sett med den bästa formkruvan av de två lagen. Men mot Pisa behöver Pordenone höja sig och prestera bättre än vad laget tidigare gjort på bortaplan i ligan. Gästerna har bara tagit fem poäng på bortaplan hittills. Mål åt båda håll räknar vi oavsett med i den här heta uppgörelsen.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser