Real Salt Lake vs SJ Earthquakes • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Real Salt Lake tog den sista slutspelsplatsen i Western Conference i fjol och kom ända fram till en konferenssemifinal innan äventyret tog slut. I år har laget återigen siktet inställt på en plats bland de sju främsta i tabellen. SJ Earthquakes slutade på en jumboplats i Western Conference förra året. Men den här säsongen ser klubben ut att kunna knipa en slutspelsplats efter en rejäl uppryckning.

Hemmalag

Real Salt Lake går mot ännu ett slutspel efter en stabil säsong i den amerikanska högstadivisionen. Framför allt har lagets hemmaspel imponerat. Bara tre förluster på fjorton hemmamatcher talar sitt tydliga språk. Just nu ligger Real Salt Lake på en femteplats i Western Conference med 43 poäng på 28 matcher. Med sex matcher kvar av grundserien och endast en poäng ner till jagande Los Angeles Galaxy utanför slutspelsstrecket finns ingen möjlighet för Real Salt Lake att slappna av ännu. Hemma mot SJ Earthquakes är det endast seger som gäller.

Bortalag

SJ Earthquakes slutade sist i tabellen förra året och fick även en tung inledning på den här säsongen. Med bara en enda seger på de sex första matcherna såg det ut som om klubben återigen skulle få ställa in sig på ett år i bottenträsket. Men under säsongen har laget sprattlat till både en och två gånger och förlorade bara två matcher i ligaspelet mellan maj och augusti månad. För tillfället ligger SJ Earthquakes på en fjärdeplats i tabellen med 44 inspelade poäng på 28 matcher.

Statistik

Real Salt Lake snittar totalt 2.79 mål per hemmamatch i ligaspelet hittills den här säsongen. För SJ Earthquakes ligger motsvarande snitt på bortplan i ligan på totalt 3.31 mål per match.

Real Salt Lake har hittat nätet i 93 procent av lagets ligamatcher på hemmagräs.

SJ Earthquakes har släppt in minst 1 mål i de 9 senaste bortamatcherna i ligan.

Real Salt Lake har hållit nollan i endast 32 procent av matcherna i ligaspelet.

SJ Earthquakes har gjort mål i 85 procent av ligamatcherna på bortaplan hittills.

Speltips

För Real Salt Lake har linan passerats i 57 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För SJ Earthquakes del har hela 85 procent av bortamatcherna i ligaspelet hittills slutat med minst tre mål gjorda totalt. Två lag som krigar för att försvara sina slutspelsplatser möts i vad som förväntas bli en het sexpoängsdrabbning. Real Salt Lake har vunnit tio av de fjorton hemmamatcherna hittills och hittat nätet i 93 procent av matcherna på hemmagräs. Samtidigt har SJ Earthquakes hittat tillbaka till formen med två övertygande segrar (3-0 mot Orlando City och 3-1 mot Vancouver Whitecaps) i rad. Allting talar för en böljande tillställning med målkalas. Därför spelas att det blir minst tre mål totalt i matchen på Rio Tinto Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser