Använd FlashScore för att hålla full koll på sportens värld • Rekraketer

Alla som spelar vet vikten av att kunna hålla koll på matcher och resultat. Framför allt live. FlashScore är enligt Rekraketer och många andra bäst på livescore. FlashScore är helt gratis att använda och appen, som fungerar till Android, iOS och KaiOS, utvecklas och förfinas kontinuerligt och fler och fler användare världen över ansluter sig. Enbart i Sverige använder omkring 200 000 personer FlashScore dagligen.

Om du gillar sport och bara inte kan få nog av matcher och resultat så kommer du att gilla vad FlashScore-appen kan göra. Med några få enkla klick kan du följa spelscheman, tabeller, historik, skytteligor, liveinformation och sportresultat i mobilen. Appen bevakar över 30 stycken sporter och tusentals ligor, turneringar och event. Du får med andra ord en hel värld av sport direkt i din mobil eller surfplatta.

Kanske har du ett favoritlag i fotboll eller hockey, eller kanske i båda sporterna? Kanske är du intresserad av vintersport och svenska skidåkare? Oavsett hur många favoritlag du har eller favoritidrottare som du gärna följer så samlar du enkelt all sportbevakning i FlashScore-appen. Genom att favoritmarkera och lägga till dina lag och idrottare till funktionen ”Mina lag” och ”Mina matcher” får du notiser direkt i mobilen eller surfplattan varje gång det vankas tävling, match eller när ett lopp startar. Du ställer enkelt in vilken typ av notiser du vill i appens inställningar.

Har du inte blivit övertygad om att FlashScore är något för dig? Föreställ dig då att du sitter på världens tråkigaste söndagsmiddag med släkten. Du vet att det samtidigt spelas säsongens match i Premier League och ditt favoritlag (kanske Liverpool?) är ett av lagen. Att titta på matchen är omöjligt vid middagsbordet. Men med FlashScore i mobilen eller i din smartwatch kan du ändå följa matchen med livescore, statistik, livekommentarer och mycket mer.

Aktiverar du funktionen för röststyrning kan du få notiserna upplästa. En funktion som kanske inte är lika lämpad på släktmiddagen, men väl i bilen eller i andra sammanhang där det inte passar att du tar upp mobilen stup i kvarten.

Känner du dig sugen på att upptäcka FlashScore nu? Appen finns där du laddar hem appar. Du kan även ladda ner appen via FlashScores hemsida.

wave1
Annons

Senaste artiklarna
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser