Att tänka på när du ser länkar till spelbolag • Rekraketer

Rekraketer innehåller annonser för icke-medlemmar. Någonting som du kan läsa mer om genom att klicka här. Men nolltolerans gäller mot spelbolagsannonsering. Den här webbplatsen kommer därmed aldrig att innehålla annonser från eller kopplade till spelbolag. Nedan försöker jag att beskriva dels hur spelbolags- och bonuslänkar fungerar generellt sett. Dels varför Rekraketer har just en nolltolerans mot annonsering från spelbolag.

Affiliatelänkar från spelbolag

Upplägg kan givetvis variera. Vissa affiliatesamarbeten kan bestå av att den som länkar till ett spelbolag endast får en summa bestående av provision eller fast pris om någon skapar ett konto hos ett spelbolag.

Men någonting som åtminstone förekommer i viss utsträckning är att den som länkar till ett spelbolag även får en procentuell del av alla dina spel (insatserna) som du förlorar. Det om du följer länken, registrerar dig och börjar att spela. Ha det här i åtanke nästa gång du till exempel ser speltips med höga odds. Tror tipsaren verkligen på spelet eller är det en beskärd del av din potentiella förlust som lockar?

Sund skepsis är att föredra när du stöter på webbplatser som prånglar ut unika (nåja) erbjudanden och skarpa registreringslänkar för olika spelbolag. Kan de förklara för dig hur just deras affiliatesamarbete fungerar, vilka provisioner och betalningar de får och på vilket sätt de får dem? Ställ frågan och be om transparens.

Rekraketers ståndpunkt

Jag vill vara oberoende när det kommer till spelbolag. Den enda information som du får på webbplatsen kopplad till spelbolag är i varje speltips där jag anger var jag har lagt det aktuella spelet (utan länk vidare) samt i eventuella nyheter som rör bransch och omvärld.

Affiliatelänkar är inte någonting jag kategoriskt är emot. Faktum är webbplatsen innehåller just affiliatelänkar för icke-medlemmar inom de märkta annonsytorna. Men det finns en problematik gällande affiliatelänkar kopplade till spelbolag som gör att det inte känns rätt i magen att använda sig av dem.

Jag vill inte tjäna pengar på att du går med förlust. Jag vill inte premiera ett visst spelbolag för att få ersättning. Rätt hanterat kan bonuserbjudanden leda till en fin skjuts för din spelkassa. Men utifrån alla skräckhistorier jag hör känns det återigen fel i magen att lotsa besökare (läs dig) till någonting som är så starkt förknippat med virriga villkor, uttagsproblem och paragrafryttande.

wave1
Annons

Senaste artiklarna
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser