Rio Ave vs Tondela • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Rio Ave öppnade säsongen starkt och förlorade bara en enda match i ligaspelet på de nio första omgångarna. Efter en tyngre period under den senare delen av hösten har laget nu studsat tillbaka med tre raka utan förlust och seger allra senast. Tondela avslutade förra året starkt med tre raka segrar. Men inledningen på det nya året har lämnat en hel del i övrigt att önska. Klubben har förlorat två av de tre senaste och närmar sig nu nedflyttningsstrecket med stormsteg.

Hemmalag

Rio Ave såg ut att gå mot en fin säsong efter en strålande inledning på hösten. Visserligen förlorade laget öppningsmatchen mot Feirense (0-2). Men efter det höll sig klubben obesegrad i åtta matcher varav fem var segrar. Men en formdipp under november och december såg till att laget halkade ned till mittenskiktet av tabellen. Just nu ligger Tio Ave på en niondeplats med 24 poäng på 19 matcher. En efterlängtad seger senast (den första i ligaspelet sedan slutet av oktober) har stärkt moralen inför mötet med ett Tondela som laget inte förlorat mot på tre raka matcher. I matchtruppen saknas skadade Nuno Santos, Joca, Gelson Dala och Gabrielzinho. Även Diego Lopes missar matchen på grund av avstängning.

Bortalag

Tondela tog bara två segrar i ligaspelet under de fyra första månaderna av säsongen. Men laget sprattlade till i slutet av året och tog tre raka segrar. Den plötsliga uppryckningen har tagit upp klubben på säker mark i tabellen. För tillfället ligger Tondela på en trettondeplats i tabellen med 19 inspelade poäng på 19 matcher. Ned till nedflyttningsstrecket är det i dagsläget endast tre poäng. Så Tondela måste onekligen höja sig och bryta trenden efter att ha förlorat två av de tre senaste matcherna (senast 0-2 mot Deportivo Aves) i ligaspelet. Inför matchen mot Rio Ave får gästerna klara sig utan skadade Ícaro och David Bruno samt avstängda Bruno Monteiro och Jorge Fernandes.

Statistik

De sju senaste mötena mellan Rio Ave och Tondela har slutat med att båda lagen har gjort mål i matchen. Allra senast slutade det oavgjort (1-1) när Tondela hade hemmaplan.

Rio Ave har gjort mål i 90 procent av sina hemmamatcher i ligaspelet.

Tondela har gjort mål i 67 procent av bortamatcherna i ligan.

För Rio Ave har 80 procent av hemmamatcherna slutat med att båda lagen gjort mål.

Tondela har gjort mål i 5 av de 6 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

Rio Ave och Tondela har en tradition av att göra mål mot varandra när de möts. Alla sju tidigare möten mellan klubbarna har slutat med att båda lagen hittat nätet. Och om vi kollar till lagens respektive formkurvor vad gäller mål passerar fem av Tondelas sex senaste matcher i ligan spelet. För Rio Ave är motsvarande siffror nio av de elva senaste matcherna. Ett Rio Ave i plötslig medvind vill bygga vidare på segern senast och påbörja en klättring i tabellen med en ny trepoängare. Samtidigt måste Tondela kliva framåt i banan för att plocka poäng och undvika en bottenstrid som närmar sig. Två lag som gör mål och har svårt att hålla tätt bakåt möts i en sammandrabbning som luktar målkalas och öppna spjäll. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Estádio dos Arcos.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser