Ross County vs Kilmarnock • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Ross County tog klivet upp från andraligan inför säsongen. Och efter en trasslig höst där laget inte tog en enda seger mellan mitten av september och början av december ligger nykomlingarna på den undre tabellhalvan. Men segern hemma mot Hibernian (2-1) i den förra omgången har gett välbehövlig medvind inför vintern. För tillfället ligger Ross County på en åttondeplats i tabellen med 17 poäng på 16 matcher. Med endast fem poäng ner till Hamilton under nedflyttningsstrecket finns inget utrymme för att slappna av. Däremot skulle en ny seger i ligan ge klubben en fin skjuts uppåt i tabellen.

Kilmarnock knep en tredjeplats förra säsongen och fick chansen ute i Europa. Men den här hösten har det gått betydligt tyngre för klubben som nu tappat mark i tabellen efter bara en seger på de sju senaste i ligaspelet. Förhoppningen är att förlusten borta mot Livingston (3-0) i den senaste omgången har blivit en rejäl väckarklocka för tränare Angelo Alessios mannar inför fortsättningen. Trenden behöver onekligen brytas om laget ska kunna jobba ikapp fjärdeplacerade Aberdeen som i dagsläget har ett sex poäng stort försprång. Just nu ligger Kilmarnock på en femteplats med 23 inspelade poäng på 17 matcher.

Vi får spänna fast oss inför holmgången på Global Energy Stadium. Vi har ett segerrusigt Ross County som inför hemmapubliken vill ta en ny trepoängare och närma sig den övre tabellhalvan i skotska Premiership. Men på andra sidan mittlinjen hittar vi ett formsvagt (och förmodligen revanschsuget) Kilmarnock som inte har råd med ytterligare en förlust i jakten på en Europa-plats. Klart är att vi har att göra med två lag som knappast lär dra åt handbromsen. Hemmalaget har gjort mål i fem raka matcher och samtidigt blottat sig duktigt bakåt (insläppt mål i nio raka) de senaste månaderna. Kilmarnock ska vara det bättre laget och har vunnit två av de tre senaste matcherna mot Ross County när vi kikar till den inbördes historiken lagen emellan. Vi hittar gott om spelvärde i ett överspel här när seriens sämsta defensiv (Ross County) ställs mot ett gästande Kilmarnock som underpresterat så här långt under hösten och nu behöver kliva framåt i banan för att bryta trenden och hitta första segern sedan mitten av november.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser