Rotherham vs Aston Villa • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Rotherham inledde säsongen i Championship svagt och såg länge ut att gå mot nedflyttning. Men med tre segrar på de sex senaste närmar sig nu klubben säker mark i tabellen. Aston Villa jagar uppflyttning till Premier League och är inne i ett fint stim. Sex raka segrar (senast 3-1 borta mot Sheffield Wednesday) har satt laget i en lovande position inför slutspurten i den engelska andradivisionen.

Hemmalag

Rotherham vann endast tre av de femton första ligamatcherna den här säsongen och var länge en huvudkandidat till att åka ur Championship. Men laget har sprattlat till senaste veckorna och tagit viktiga segrar mot bland annat bottenkollegorna Blackburn Rovers (3-2), QPR (2-1) och nu senast Nottingham Forest (2-1). Just nu ligger klubben på en tjugoandra plats i tabellen med 39 poäng på 40 matcher. Med endast en poäng upp till säker mark finns gott om motivation och hunger hos tränaren Paul Warnes mannar. Inför mötet med Aston Villa saknas skadade trion Darren Potter, Jamie Proctor och Kyle Vassell. Dessutom är det osäkert huruvida Joe Mattock kan delta i matchen.

Bortalag

Aston Villa har verkligen fått fart på sig själva under de senaste veckorna. Med sex raka segrar i ligaspelet ser det nu ut som att laget kan säkra en kvalplats för spel om avancemang till Premier League. För tillfället ligger laget på en sjätteplats i tabellen med 63 inspelade poäng på 40 matcher. Men med tanke på att både Middlesbrough (en poäng efter) och Derby County (tre poäng efter) jagar tätt bakom finns det ingen anledning för Aston Villa att slå av på takten nu när ligaspelet går in i slutskedet. Nya segrar behövs för att fortsätta klättringen uppåt. James Chester, Alan Hutton och Tommy Elphick missar matchen mot Rotherham på grund av skador. Även Ørjan Nyland, Lovre Kalinic och Kortney Hause kan missa mötet.

Statistik

Rotherham snittar hela 3.00 mål totalt per match på hemmaplan så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Aston Villa på bortaplan i ligaspelet är totalt 2.50 mål per match.

Rotherham har gjort mål i 90 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet.

Aston Villa har gjort minst 1 mål i de 7 senaste ligamatcherna på bortagräs.

För Rotherham går spelet in i 8 av de 9 senaste ligamatcherna på hemmaplan.

Aston Villa har hållit nollan i bara 25 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Speltips

För Rotherham har spelet gått in i hela 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills. För Aston Villas del har båda lagen gjort mål i 60 procent av klubbens ligamatcher på bortaplan så här långt. Rotherham har fått upp vittring i tabellen och kommer stärkta efter segern mot Nottingham Forest senast. Laget har gjort mål i de åtta senaste ligamatcherna på hemmaplan och släppt in mål i de fjorton (!) senaste på hemmagräs. Spelet går även in i lagets åtta senaste hemmamatcher. Aston Villa jagar avancemang och är i kanonform. Sex raka segrar och mål gjorda i de sju senaste bortamatcherna i ligaspelet har lett till att klubben nu lagt vantarna på en av kvalplatserna till Premier League. Två lag som krigar om viktiga positioner i tabellen (och därmed måste kliva framåt) gör upp om värdefulla poäng i engelska Championship. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på New York Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser