Ryssland vs Saudiarabien • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Ryssland har en tyngd på sina axlar när de kliver in på hemmagräs och inleder fotbolls-VM. Landslaget har inte vunnit en enda match sedan i höstas och plågas av en rad mindre lyckade insatser under vårens träningsmatcher. Nu ska allting stämma för att värdnationen ska kunna börja sitt VM-äventyr med en seger. Saudiarabien räcker sannerligen inte till mot världens främsta fotbollsnationer, men övertygande insatser mot både Italien och Tyskland ger saudierna visst hopp inför gruppspelet.

Ryssland

Ryssland har haft stora problem att hitta formen inför mästerskapet på hemmaplan. Landslaget har inte vunnit sedan i oktober förra året och hade tre raka förluster innan de klarade oavgjort (1-1) i genrepet mot Turkiet i förra veckan. Förbundskaptenen Stanislav Cherchesov har ett flertal bekymmersrynkor att tackla inför premiären mot Saudiarabien. Försvaret, med den 38-årige (!) mittbacken Sergei Ignashevich i spetsen, är åldersstiget och saknar två av sina bästa spelare på grund av skador. Dessutom strular offensiven, vilket resulterar i att det är ett statiskt och uddlöst ryskt landslag som ska försöka att vinna över saudierna och ge värdlandet en bra start.

Saudiarabien

Saudiarabien har hittat formen inför fotbolls-VM och höll skickligt nere siffrorna (och lyckades göra mål) mot både Italien och senast Tyskland. Ett kontringsstarkt landslag med förbundskaptenen Juan Antonio Pizzi längst fram i leden ser en möjlighet att vända upp och ner på det ryska försvaret med snabbhet, omställningar och djupledslöpningar. Vindsnabba yttrarna Salem Al-Dawsari och Fahad Al-Mullawad bidrar med fin offensivlusta och kan ställa till med trubbel för Rysslands åldrade trebackslinje. Spelregissören Nawaf Al-Abed saknas inför premiärmatchen på grund av skada och kommer att missa hela mästerskapet.

Statistik

Ryssland brukar inte bjuda på målrika tillställningar och i nationens fyra senaste matcher i fotbolls-VM har det blivit under 2.5 mål gjorda.

Ryssland har inte vunnit någon av sina 7 senaste landskamper.

Saudiarabien har gjort mål i 4 av de 5 senaste landskamperna.

Ryssland har bara snittat 1.20 mål framåt per match de senaste 10 landskamperna.

Saudiarabien har bara förlorat med mer än 2 mål i 1 av de 5 senaste landskamperna.

Speltips

Ryssland har inte hållit nollan i de tio (!) senaste landskamperna och saknar samtidigt offensiv kraft för att rubba sina motståndare. Hemmastödet ger ryssarna viss fördel inför matchen, men Saudiarabien kommer med en fin uppladdning i ryggen och har alla möjligheter att störa värdnationen. Saudiernas styrka är deras offensiv. Och mot ett på förhand stukat och identitetslöst Ryssland finns alla möjligheter att tro på att ta med sig ett resultat. En målsnål och jämn match väntar förmodligen på Stadion Luzhniki. Därför spelas att Saudiarabien vinner om de börjar med 1.5 plusmål i matchen. Det vill säga behöver Ryssland vinna med minst två måls marginal för att vi ska förlora spelet.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser