Santos vs Botafogo • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Santos tog en tredjeplats förra säsongen. Men i år har det gått betydligt tyngre för klubben som inte alls nått upp till samma nivå. Fyra raka förluster i ryggen har släckt hoppet om att ens komma nära att upprepa fjolårets framgång. Botafogo har tagit fart uppåt i tabellen med en formkurva som pekar spikrakt uppåt. Fyra segrar i rad har gett laget medvind i jakten på en placering på den övre halvan.

Hemmalag

Santos jagar första ligasegern på fjorton år. Efter en andraplats som följdes upp av en tredjeplats har laget av naturliga skäl haft siktet inställt på att ta ett kliv till och nypa guldet i den brasilianska högstadivisionen. Men i stället har det blivit platt fall för ett Santos som med tre omgångar kvar ligger på en blygsam tiondeplats med endast 46 poäng på 35 matcher. Inför matchen mot Botafogo saknas skadade duon Luiz Felipe och Lucas Verissimo. Även Bruno Henrique är otillgänglig för spel på grund av avstängning. Till råga på allt missar även trion Carlos Sánchez, Bryan Ruiz och Derlis González sammandrabbningen efter att ha varit iväg på landslagsuppdrag.

Bortalag

Botafogo slutade i mittenskiktet av tabellen i fjol. Det här året ser det ut att gå bättre för klubben som med några få omgångar kvar fortfarande har en möjlighet att slå sig in bland de sex främsta. Efter fyra raka segrar ligger laget för tillfället på en niondeplats med 47 poäng på 35 matcher. Botafogo är fullpumpat med självförtroende och måste vinna här för att sno åt sig sjätteplatsen i tabellen. Motivationen ska det därmed inte vara något problem med. Tränaren Zé Ricardo får klara sig utan avstängde mittbacken Joel Carli i mötet med Santos. Dessutom är Jean och Gilson skadade och missar matchen.

Statistik

Botafogo har inte förlorat mot Santos i de två senaste matcherna lagen emellan. Senaste mötet slutade mållöst. Dessförinnan vann Botafogo komfortabelt med 2-0.

Santos har förlorat sina 4 senaste matcher i ligaspelet.

Botafogo har hållit nollan i 3 av sina 4 senaste matcher.

Santos har bara snittat 0.75 mål framåt sett till de fyra senaste.

Botafogo har vunnit sina 4 senaste matcher i ligan.

Speltips

Santos är helt ur slag inför matchen. Förlusterna har haglat den senaste tiden, framåt lider laget av duktig måltorka och tabelltoppen fjärmar sig alltmer. Dessutom saknar laget flera tongivande spelare inför mötet med Botafogo. Assistkungarna Carlos Sánchez och Derlis González missar matchen på grund av krockande landslagsuppdrag och mot ett gästande Botafogo som har hållit nollan i tre av de fyra senaste matcherna ser det inte ut som att ett trendbrott är i sikte för ett stukat hemmalag. Formkurva, truppläget och inbördes historik i närtid mellan lagen talar för en (om än knapp) seger för bortalaget. Därför spelas att Botafogo vinner eller att matchen slutar oavgjort.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser