Shanghai Shenhua vs Chongqing Dangdai • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Shanghai Shenhua knep en plats på den övre tabellhalvan i ligaspelet förra året. Men den här säsongen har det gått tyngre för klubben som söker efter formen och behöver poäng. Chongqing Dangdai har häng på topplagen efter en sett till fjolåret stabil inledning på säsongen. Lagen möttes tidigare i veckan i den kinesiska cupen. Den matchen slutade till slut 3-2 efter övertidsmål av Shanghai Shenhua.

Hemmalag

Shanghai Shenhua slutade på en sjundeplats i fjolårets upplaga av den kinesiska högstadivisionen. Men det här året är läget ett annat för en klubb som befinner sig helt under isen. Med sju raka matcher utan seger närmar sig nedflyttningsstrecket med stormsteg. Just nu ligger Shanghai Shenhua på en fjortondeplats (trea från slutet) med endast 8 poäng på 11 matcher. Nu behöver laget höja sig ett par nivåer för att ta säsongens tredje seger och påbörja en klättring i tabellen.

Bortalag

Chongqing Dangdai var snubblande nära att åka ur högstaligan förra säsongen. Men till slut lyckades klubben säkra kontraktet med hjälp av målskillnad när fem plusmål höll laget ovanför Changchun Yatai under strecket. I år har det sett bättre ut för Chongqing Dangdai som för tillfället sladdar in på en sjätteplats i tabellen med 16 inspelade poäng på 11 matcher. En ny seger borta mot Shanghai Shenhua skulle föra klubben ännu närmare tabelltoppen och en Champions League-plats.

Statistik

Fyra av de sex senaste matcherna mellan Shanghai Shenhua och Chongqing Dangdai har slutat med minst tre mål gjorda totalt. Men senast (cupmötet tidigare i veckan undantaget) slutade det endast 1-0 till ett då hemmaspelande Chongqing Dangdai.

Shanghai Shenhua har släppt in minst 1 mål i de 11 senaste hemmamatcherna i ligan.

Chongqing Dangdai har hittat nätet i 100 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Shanghai Shenhua passerar spelad mållina i 100 procent av hemmamatcherna i ligan.

Chongqing Dangdai snittar hela 4.25 mål totalt per match på bortaplan i ligaspelet.

Speltips

Shanghai Shenhua snittar totalt 4.40 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen och passerar spelad lina i varenda ligamatch på hemmaplan. För Chongqing Dangdais del har linan passerats i 75 procent av matcherna på bortaplan i ligan. Två lag med rejäla svängdörrar gör upp om poängen i vad som förväntas bli en målrik historia. Shanghai Shenhua behöver kliva framåt för att hitta en efterlängtad trepoängare efter sju raka ligamatcher utan seger. Chongqing Dangdai har chans att knapra in på tabelltoppen i händelse av seger. Allting talar för en underhållande och chansrik historia. Shanghai Shenhua har inte hållit nollan i en enda ligamatch den här sekunden. Men samtidigt hittat nätet i 80 procent av hemmamatcherna. Chongqing Dangdai har släppt in och gjort mål i alla bortamatcher i ligaspelet hittills. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på Hongkou Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser