Shanghai SIPG vs Guangzhou Evergrande • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Shanghai SIPG är ute efter att försvara mästarbältet i den kinesiska högstaligan. Och efter en fin start på säsongen ser det mer än lovande för laget som vunnit de sex senaste matcherna i ligaspelet. Guangzhou Evergrande slutade på en snöplig andraplats i fjol. Men i år har klubben siktet inställt på att knipa titeln. Med två storsegrar i rad finns det gott om självförtroende hos gästerna.

Hemmalag

Shanghai SIPG bröt just Guangzhou Evergrandes dominans förra året när klubben tog hem den efterlängtade titeln i CFA Super League. Även den här säsongen har börjat lovande för laget som är inne i en riktigt fin svit med totalt sex raka segrar i ligaspelet. För tillfället ligger Shanghai SIPG på en andraplats i tabellen med hela 31 poäng på 12 matcher. Med tanke på att laget endast har två ynka poäng upp till serieledande Beijing Guoan finns nu en ypperlig möjlighet att överta förstaplatsen i jakten på att reprisera fjolårets fin framgång i ligaspelet.

Bortalag

Guangzhou Evergrande hade sju (!) raka ligatitlar innan fjolårets andraplats. Med andra ord är det ett revanschsuget storlag som nu vill ställa saker och ting tillrätta. Och med bara två förluster i ligan så här långt är klubben definitivt med i striden om förstaplatsen. Just nu ligger Guangzhou Evergrande på en tredjeplats i tabellen med 28 inspelade poäng på 31 matcher. Med två storsegrar i ryggen (5-0 mot serieledarna Beijing Renhe i cupen och 5-2 mot Henan Jianye i ligan) finns det gott om självförtroende hos tränaren Fabio Cannavaros mannar. En seger mot topprivalen skulle ge laget fin medvind och samtidigt se till att minska luckan i tabelltoppen.

Statistik

Spelet går in i sju av de åtta senaste matcherna mellan Shanghai SIPG och Guangzhou Evergrande. Allra senast blev det ett frejdigt möte där Shanghai SIPG till slut vann matchen med hela 5-4.

Shanghai SIPG passerar spelad mållina i 83 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Guangzhou Evergrande har hittat nätet i 100 procent av bortamatcherna i ligaspelet.

Shanghai SIPG snittar hela 3.50 mål totalt per ligamatch på hemmagräs hittills.

Guangzhou Evergrande har släppt in mål i 60 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Shanghai SIPG har båda lagen gjort mål i 83 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Även spelad mållina har passerats i 83 procent av matcherna på hemmagräs. I Guangzhou Evergrandes ligaspel hittills har båda lagen gjort mål i 60 procent av matcherna. Även mållinan passeras i 60 procent av matcherna. Två lag som trivs mot varandra (spelet går in i sju av de åtta senaste) gör upp om viktiga poäng i toppen av den kinesiska högstadivisionen. Hemmalaget har en chans att klättra förbi Beijing Guoan i toppen av tabellen och lägga beslag på förstaplatsen. Samtidigt behöver ett Guangzhou Evergrande i ruggig storform (tio mål framåt på de två senaste matcherna) en seger för att haka på toppduon. Vi ställer in siktet på en spännande sexpoängsdrabbning som utlovar böljande och chansrikt spel. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt och att båda lagen nätar i matchen på Shanghai Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser