Sheffield Wednesday vs Bristol City • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Sheffield Wednesday landade på en tolfteplats i Championship förra säsongen. Den här hösten har det sett bättre ut för klubben som har siktet inställt på att följa i stadsrivalerna Sheffield Uniteds fotspår och knipa en Premier League-plats. Med tre segrar på de fyra senaste i ligaspelet (senast 4-0 borta mot Nottingham Forest) ser det onekligen ljust ut för ett Sheffield Wednesday som i dagsläget bränner in på en femteplats i tabellen med 36 inspelade poäng på 22 matcher. Med endast en poäng upp till ligatrean Preston finns en fin möjlighet att ta tätposition bakom ligasuveränerna West Bromwich Albion och Leeds United i händelse av en ny seger.

Bristol City, som slutade på en åttondeplats i våras, inledde säsongen strålande med bara en enda förlust (1-3 i premiären mot Leeds United) på de elva första matcherna i ligaspelet. Men de senaste veckorna har det kärvat för gästerna som förlorat tre av de fem senaste och nu har två raka förluster (allra senast 0-2 mot Blackburn) i ligan. Bättring krävs om Lee Johnsons mannar ska hålla drömmen om Premier League vid liv. Klart är att vi har att göra med ett målrikt lag som hittat nätet i alla ligamatcher förutom fyra och är det fjärde bästa bortalaget i Championship sett till poäng. Just nu ligger Bristol City på en sjundeplats med 35 poäng på 22 matcher.

Hillsborough bjuder in till en fin sammandrabbning mellan två lag som slåss om en kvalplats till Premier League. Sheffield Wednesday har vunnit tre av de fyra senaste i ligaspelet och har tredjeplatsen inom räckhåll. Samtidigt måste Bristol City framåt i banan för att bryta den negativa trenden (två raka förlustmatcher) och inte tappa ytterligare mark i toppstriden. Visserligen har ett försvarsstarkt Sheffield Wednesday lyckats hålla nollan i hälften av hemmamatcherna så här långt in på säsongen. Men räknar vi bort motståndet som befinner sig på den undre tabellhalvan har det sett svajigare ut. Sheffield Wednesday har endast lyckats hålla nollan en gång (0-0 hemma mot tabelltvåan Leeds United) mot lag på den övre halvan. Nog ska ett målglatt och bortastarkt Bristol City som nätat i 91 procent av bortamatcherna i ligan kunna spräcka hål på hemmalaget. Och med tanke på Sheffield Wednesdays fina formkurva med mål i de åtta senaste finns det ingenting som talar för att de ska gå mållösa från toppmötet.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser