Silkeborg vs Naestved • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Silkeborg har rest sig efter den trassliga starten på säsongen och leder nu serien när endast åtta omgångar återstår. Avancemanget närmar sig onekligen för klubben. Naestved har hittat en formtopp senaste tiden och ser nu en möjlighet att ta ett kliv närmare titeln och därmed en direktplats till Superligaen.

Hemmalag

Silkeborg åkte ur den danska högstaligan i fjol. Men nu ser klubben ut att studsa tillbaka direkt efter en imponerande period i ligaspelet. Trots att laget gick tungt i början av säsongen med bara två segrar på de sju första omgångarna har klubben nu inte förlorat en match i ligan sedan mitten av november. Silkeborg leder serien med 44 poäng på 25 matcher. Men med bara en poäng ner till jagande Viborg och ytterligare två poäng ner till trean Naestved (som dessutom har en match färre spelad) måste Michael Hansens mannar fortsätta att trumma på för att avancemang ska bli verklighet.

Bortalag

Naestved har stått för en storslagen entré i 1. Division som nykomlingar. Ju längre säsongen har gått, desto vassare har laget sett ut. För tillfället är klubben inne i en fin svit med fem raka matcher utan förlust i ligaspelet. Naestved ligger trea i tabellen med 40 inspelade poäng på 24 matcher. Med två raka bortasegrar i ryggen (senast 2-1 mot Nykøbing) finns det gott om självförtroende hos gästerna. En seger borta mot Silkeborg skulle innebära att Naestved är med i titelracet på allvar.

Statistik

Silkeborg har gjort mål i de tre senaste ligamatcherna på hemmaplan och har bäst form av alla lag i serien sett till de åtta senaste. Naestved har inte förlorat på fem raka matcher i ligaspelet.

Silkeborg snittar totalt hela 3.33 mål per match på hemmaplan i ligaspelet.

Naestved har släppt in mål i 92 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Silkeborg har gjort minst 2 mål i de 3 senaste ligamatcherna på hemmagräs.

Naestved har gjort mål i 83 procent av bortamatcherna i ligan hittills.

Speltips

För Silkeborg har spelet gått in i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Naestved på bortaplan i ligan ligger på hela 75 procent. Hemmalaget har en ypperlig chans att rycka i tabelltoppen och verkar ha fått i gång offensiven på allvar senaste tiden. I de tre senaste hemmamatcherna i ligan har Silkeborg gjort minst två mål framåt. Men samtidigt släppt in mål i de tre senaste ligamatcherna på hemmagräs och i de fyra senaste totalt. Naestved har vunnit sina två senaste matcher på bortaplan i ligan och vill nu ta vara på möjligheten att krympa avståndet i toppen av tabellen och utmana om direktplatsen till den danska högstadivisionen. Två målglada lag i form gör upp i en häftig sexpoängsdrabbning som osar målkalas. Jag spelar därför att båda lagen gör mål i matchen på JYSK Park.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser