Southampton vs Bournemouth • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Southampton fick kriga ända in i kaklet den förra säsongen. Det för att undvika nedflyttning. Till slut landade klubben på en sextondeplats med fem poängs marginal ned till strecket. Även Bournemouth landade på den undre tabellhalvan i fjol. Men i år är siktet inställt på att jobba sig tillbaka till den övre halvan igen.

Hemmalag

Southampton inledde säsongen med två förluster (0-3 mot Burnley och 1-2 mot Liverpool) och det såg ut som om The Saints skulle få inrikta sig på en ny bottenstrid. Men sedan dess har det gått betydligt bättre för tränaren Ralph Hasenhüttls mannar. Laget är obesegrat i fyra raka matcher och vunnit två av de tre senaste ligamatcherna. Just nu ligger Southampton på en tiondeplats i tabellen med 7 poäng på 5 matcher. En ny seger hemma mot ett Bournemouth skulle se till att klubben klättrar ytterligare och närmar sig toppkvartetten. Ett formbesked om något.

Bortalag

Bournemouth har blandat och gett så här långt in på ligasäsongen. Med två segrar, två förluster och ett kryss ligger klubben för tillfället på en niondeplats i tabellen med 7 inspelade poäng på 5 matcher. Efter förlusterna mot Manchester City (1-3) och Leicester (1-3) tog Bournemouth en viktig seger hemma mot Everton (3-1) i den senaste omgången. Välbehövlig dos av självförtroende för ett lag som definitivt haft ett tufft schema. Mot Southampton måste klubben bryta en trend. Bournemouth har nämligen inte vunnit någon av de sex senaste matcherna mot dagens motståndare.

Statistik

Båda lagen har hittat nätet i fyra av de sex senaste matcherna mellan Southampton och Bournemouth. Det senaste mötet lagen emellan slutade hela 3-3.

Southampton har hittat nätet i 80 procent av ligamatcherna hittills.

För Bournemouth har spelet gått in i de 5 senaste ligamatcherna.

Southampton har släppt in mål i 60 procent av matcherna i ligan.

Bournemouth har gjort mål i 100 procent av ligamatcherna så här långt.

Speltips

För Southampton har spelet gått in i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Southampton på bortaplan i ligan ligger även den på 100 procent. Två lag som har förhoppningar om att göra en betydligt bättre säsong än den förra gör upp om viktiga poäng. Noterbart är att Southampton lyckats göra mål mot både Manchester United och Liverpool på hemmaplan i ligan. Samtidigt har Bournemouth hittat nätet mot Leicester, Everton och (framför allt) Manchester City under de inledande omgångarna i ligaspelet. Lagen trivs mot varandra historiskt sett. I fyra av de sex senaste matcherna lagen emellan har det blivit mål åt båda hållen. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på St Mary’s Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser