Southampton vs Crystal Palace • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Southampton har onekligen höjt sig efter att nye tränaren Ralph Hasenhuttl kommit in med energi och fört in spelglädje i klubben. Laget är obesegrat i de tre senaste ligamatcherna och vunnit de två senaste (2-1 mot Leicester och 2-1 mot Everton). Nu finns hopp om att klättra ytterligare i tabellen och fjärma sig från nedflyttningsstrecket. Crystal Palace tog två viktiga segrar under december (bland annat 3-2 mot Manchester City) och fick ett välbehövligt lyft i tabellen. Men med två raka förluster behöver Roy Hodgsons mannar växla upp för att undvika bottenstriden.

Hemmalag

Southampton har växt flera nivåer efter att Mark Hughes lämnat klubben till förmån för nye energiknippet Ralph Hasenhuttl. Borta är lagets uddlösa offensiv. Numer är det ett frejdigt och speglatt Saints som spelar hem poängen i ligaspelet. Med fyra segrar på de sju senaste har Southampton skapat en liten lucka ned till nedflyttningsstrecket. Just nu ligger laget på en sjuttondeplats med 22 poäng på 23 matcher. Men ner till Cardiff City (som befinner sig precis under strecket) är det bara tre poäng. Så Southampton måste fortsätta prestera för att säkra kontraktet och fortsatt spel i Premier League nästa säsong. Inför matchen mot Crystal Palace saknas skadade Michael Obafemi samt Maya Yoshida som är på landslagsuppdrag med sitt Japan. Dessutom är det osäkert huruvida Matt Targett, Ryan Bertrand eller Mario Lemina kan medverka.

Bortalag

Crystal Palace har varvat fina insatser med riktiga bottennapp den här säsongen i den engelska högstadivisionen. Laget kommer senast från två tunga förluster i ligaspelet. Men segern mot Tottenham (2-0) i FA-cupen senast har gett laget självförtroende inför det fortsatta stridandet i bottenskiktet av tabellen. För tillfället sladdar Crystal Palace in på en sextondeplats med 22 inspelade poäng på 23 matcher. Laget har gjort mål i de fem senaste bortamatcherna och snittar totalt 1.42 mål per match på bortagräs i ligaspelet så här långt in på säsongen. Roy Hodgson får klara sig utan skadade Pape Souaré, Wayne Hennessey och Vicente Guaita inför den viktiga sexpoängsmatchen mot Southampton.

Statistik

Southampton har vunnit tre av de fyra senaste matcherna mot Crystal Palace. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-0 till ett för dagen bortaspelande Southampton.

Southampton passerar spelad mållina i sina 5 senaste ligamatcher på hemmagräs.

Crystal Palace har gjort mål i 83 procent av sina bortamatcher i ligan.

Southampton släpper in mål i 78 procent av sina hemmamatcher i Premier League.

Crystal Palace har gjort minst 2 mål i sina 4 senaste bortamatcher i ligaspelet.

Speltips

Southampton passerar spelad lina i hela åtta av sina tio senaste hemmamatcher i Premier League. Samtidigt har laget släppt in mål i tolv av de tretton senaste matcherna. Crystal Palace kliver över linan i fyra av de fem senaste bortamatcherna i ligaspelet, har gjort minst två mål framåt i de fyra senaste matcherna på bortagräs och kommer senast från ett riktigt målkalas i ligan (3-4 borta mot Liverpool) där laget visade upp en effektiv offensiv mot ligans bästa försvar. Med tanke på lagens positioner i tabellen och den senaste tidens målkalas talar det mesta för ännu en underhållande och böljande match mellan två lag som behöver poäng för att avancera i tabellen och lämna bottenskiktet. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda i matchen på St Mary’s Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser