Accrington Stanley vs MK Dons • Rekraketer
Annons
Speltips
League One

Accrington Stanley vs MK Dons

Accrington Stanley är i trubbel och jagar första ligaseger för säsongen. MK Dons har siktet inställt på att hålla sig kvar i League One.

Avspark: 31 aug 16.00
Annons

Accrington Stanley hade bara fem poängs marginal ned till nedlyttningsstrecket förra säsongen. Även den här upplagan av League One har börjat kärvt för klubben som fortfarande jagar den första segern. MK Dons knep en av direktplatserna till League One förra säsongen och har nu först och främst siktet inställt på att säkra kontraktet.

Hemmalag

Accrington Stanley landade på den nedre tabellhalvan förra säsongen och ser ut att gå mot en tuff resa även nu. Laget har inte vunnit en enda av de fyra inledande matcherna i ligaspelet och endast spelat in en poäng. För att nå (och allra helst kliva förbi) fjolårets notering med en fjortondeplats och 55 poäng på 46 matcher behöver Accrington Stanley nu höja sig ett par nivåer. En seger hemma mot MK Dons skulle ge klubben välbehövlig medvind inför en intensiv höst.

Fem senaste matcherna

Bortalag

MK Dons tog tredjeplatsen (och därmed direktavancemang) i League Two förra säsongen med 79 inspelade poäng på 46 matcher. Nu vill klubben etablera sig i League One och i första hand se till att säkra kontraktet utan alltför mycket dramatik. Med två segrar på de fyra inledande matcherna ser det lovande ut för tränaren Paul Tisdales mannar som även fick en fin knuff framåt efter storsegern i cupspelet (vinst över Southend United) tidigare i veckan.

Fem senaste matcherna

Statistik

Accrington Stanley snittade totalt 2.57 mål per match i League One förra säsongen. För MK Dons låg det totala målsnittet på 2.61 mål per match i ligaspelet.

Accrington Stanley släppte in mål i 91 procent av lagets ligamatcher förra säsongen.

MK Dons hittade nätet i hela 87 procent av bortamatcherna i ligan förra året.

För Accrington Stanley går spelet in i 3 av de 4 senaste matcherna.

MK Dons höll nollan i endast 22 procent av lagets bortamatcher förra säsongen.

Speltips

För Accrington Stanley gick spelet in i 57 procent av lagets matcher på hemmaplan i ligaspelet förra säsongen. För MK Dons var motsvarande siffra på bortaplan i League Two på 70 procent. Hemmalaget behöver hitta en seger efter den svaga inledningen på säsongen. Samtidigt kommer ett MK Dons med nyvunnet självförtroende efter storsegern borta mot Southend United (4-1) i den senaste omgången. Två lag som bjudit upp till dans de senaste veckorna gör nu upp. För Accrington Stanley har båda lagen nätat i tre av de fyra senaste matcherna. Även för MK Dons går spelet in i tre av de fyra senaste. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Wham Stadium.

Djävulens advokat

MK Dons bjöd på målkalas i var och varannan match förra säsongen. Men för Accrington Stanley såg det helt annorlunda ut. Spelet gick bara in i 57 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet och i hela 39 procent misslyckades de att göra mål. Och med tanke på den usla formen finns onekligen frågetecken.


Publicerad: 31 augusti 2019 klockan 10:17

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
31 aug 16.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 500 kr

1.70

Odds

Plusmeny
Lyon vs Bordeaux
1 000 krBLGM1.90

Dela vidare!

Kommentera nedan!