Accrington Stanley vs Sunderland • Rekraketer
Annons
Speltips
League One

Accrington Stanley vs Sunderland

Accrington Stanley siktar uppåt i tabellen efter två raka utan förlust. Sunderland måste studsa tillbaka efter storförlusten i ligaspelet senast.

Avspark: 14 sep 16.00
Annons

Accrington Stanley landade på en fjortondeplats (som nykomlingar) förra säsongen och hoppas nu på att åtminstone kunna etablera sig i League One för att på sikt avancera ytterligare i seriesystemet. Sunderland jagar fortsatt avancemang och en väg tillbaka till Premier League som klubben trillade ur för två år sedan.

Hemmalag

Accrington Stanley inledde säsongen svagt och förlorade tre av de fyra inledande matcherna i League One. Men efter det har klubben repat sig en aning och hittat formen. Förlösande segern hemma mot MK Dons (2-1) i slutet av augusti skänkte arbetsro. Och med en pinne borta mot Bristol Rovers senast finns nu hopp om att kunna ta sats uppåt i tabellen. För tillfället ligger Accrington Stanley på en nittondeplats i tabellen med 5 poäng på 6 matcher. En seger hemma mot Sunderland (som förlorade senast) skulle kunna ta laget till mittenskiktet. En morot för tränaren John Colemans målglada mannar.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Sunderland fortsätter (tappert?) att jaga avancemang tillbaka till Championship. Förra säsongen föll klubben på målsnåret. Men den här upplagan av League One är tänkt att sluta med uppflyttning för den forna Premier League-klubben. Och visst har säsongen inletts stabilt. Efter två kryss i de inledande matcherna (1-1 mot både Oxford United och Ipswich) tog The Black Cats tre raka segrar innan förlusten mot Peterborough i den senaste ligaomgången. Just nu ligger Sunderland på åttondeplats med 11 inspelade poäng på 6 matcher. Men med bara fyra poäng upp till serieledande Wycombe Wanderers (som dessutom har en match mer spelad) finns alla möjligheter att haka på toppstriden i händelse av seger mot Accrington Stanley.

Fem senaste matcherna

Statistik

Två av de tre senaste matcherna mellan Accrington Stanley och Sunderland har slutat med att båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 3-1 till ett även då bortaspelande Sunderland.

Accrington Stanley snittar hela 4.00 mål totalt per hemmamatch i ligan hittills.

För Sunderland har båda lagen nätat i 5 av de 6 senaste matcherna i ligan.

För Accrington Stanley går spelet in i 4 av de 5 senaste ligamatcherna.

Sunderland har släppt in mål i 100 procent av lagets matcher i ligaspelet hittills.

Speltips

För Accrington Stanley har båda lagen gjort mål i 100 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Sunderland på bortagräs i ligaspelet är 67 procent. Totalt sett har båda lagen nätat i 83 procent av Sunderlands ligamatcher hittills. Två lag som blickar uppåt i tabellen möts i vad som lär bli en fredjig tillställning. Accrington Stanley har tre raka utan torsk och ser en möjlighet att utöka luckan ned till strecket. Sunderland måste studsa tillbaka efter chockförlusten mot Peterborough senast (0-3) och vill nu se till att ta rygg på serieledande Wycombe Wanderers. Två av lagens tre tidigare möten har slutat med mål åt båda hållen. Förra säsongen gick spelet in i 57 procent av Accrington Stanleys hemmamatcher och 68 procent av Sunderlands bortamatcher. Full fart framåt och offensivt spel är att vänta. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Wham Stadium.

Djävulens advokat

Accrington Stanley har visserligen hittat formen på sistone och är uppe i två raka utan förlust (senast 3-3 borta mot mittenlaget Bristol Rovers). Men har laget någonting att sätta emot fjolårsfemman? Frågan är även hur Sunderland mår efter den tunga förlusten mot Peterborough innan landslagsuppehållet.


Publicerad: 14 september 2019 klockan 10:13

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
14 sep 16.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 500 kr

1.70

Odds

Plusmeny
Östersunds FK vs Kalmar
BLGM1 000 kr1.90
Wolverhampton vs Chelsea
BLGM1 500 kr1.70

Dela vidare!

Kommentera nedan!