Adelaide United vs Sydney FC • Rekraketer
Annons
Speltips
A-League

Adelaide United vs Sydney FC

Adelaide United vill se till att nå ännu längre i ligan den här säsongen. Sydney FC har siktet inställt på att försvara fjolårets finalseger.

Avspark: 10 okt 10.30
Annons

Adelaide United slutade på en fjärdeplats i grundserien av australiska A-League. Men laget stod för ett starkt slutspel och nådde ända fram till en semifinal. Den här säsongen vill klubben ta sig hela vägen fram till en final. Sydney FC hann aldrig ikapp Perth Glory i grundserien och landade på en andraplats. Men i slutspelet fick laget revansch och tog hem titeln efter att ha besegrat just Perth Glory i finalen.

Hemmalag

Adelaide United slutade precis utanför topptrion förra säsongen på en fjärdeplats med 44 poäng på 27 matcher. Men i slutspelet visade laget upp fin förmåga att vara bäst när det verkligen gäller. Klubben slog ut Melbourne City (1-0 på övertid) i kvartsfinalen och stretade på bra mot Perth Glory (förlust efter straffar) i semifinalen. Efter en fin försäsong har Adelaide United nu siktet inställt på att rivstarta ligaspelet och nå ännu längre än i fjol. Med sju raka segrar är självförtroendet onekligen på topp hos tränare Marco Kurz mannar.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Sydney FC fick se sig slagna av Perth Glory i grundserien förra upplagan av A-League. Till slut blev det en andraplats i tabellen med 52 inspelade poäng på 27 matcher. Men efter starkt slutspel där Wellington Phoenix och Melbourne Victory avverkades utan bekymmer kunde Sydney FC till slut bärga titeln genom att vinna finalen mot just Perth Glory på straffar. Den här säsongen vill gästerna så klart försvara titeln. Men framför allt är det förstaplatsen i grundserien som hägrar för ett Sydney FC som nog behöver höja reglagen (två raka kryss) för att hoppa in i ligaspelet med full kraft.

Fem senaste matcherna

Statistik

I tre av de fyra senaste matcherna mellan Adelaide United och Sydney FC har båda lagen gjort mål. Men allra senast slutade det 2-0 till ett för dagen hemmaspelande Sydney FC.

Adelaide United har gjort minst 2 mål framåt i 7 av de 8 senaste matcherna.

Sydney FC snittade 2.72 mål per match i ligaspelet förra säsongen.

Adelaide United höll nollan i endast 27 procent av matcherna förra säsongen.

Sydney FC gjorde mål i 87 procent av lagets bortamatcher i ligan i fjol.

Speltips

För Adelaide United gick spelet in i 53 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet förra säsongen. För Sydney FC låg motsvarande siffra på bortaplan på 67 procent. Hemmalaget har visat upp fin form under försäsongen och inte haft några problem med att hitta nätet. I hela sju av de åtta senaste matcherna har Adelaide United gjort minst två mål framåt. Men Sydney FC är titelförsvarare och lyckades hitta nätet i 87 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet förra säsongen. Räkna med öppet, underhållande och offensivt spel när två lag som vill nå långt i årets upplaga av den australiska förstaligan. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Coopers Stadium.

Djävulens advokat

Adelaide United har varit i fint slag under försäsongen och hållit nollan i tre av de sex senaste matcherna. För Sydney FC går spelet in i bara en av de nio senaste matcherna för laget. Lägg till att det senaste mötet lagen emellan slutade med mål åt endast ett hål. Ett tidigt mål behövs nog för att öppna upp matchbilden.


Publicerad: 10 oktober 2019 klockan 08:39

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
10 okt 10.30
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.70

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!