Almere City FC vs De Graafschap • Rekraketer
Annons
Speltips
Jupiler League

Almere City FC vs De Graafschap

Almere City FC har siktet inställt på avancemang efter en fin skalp senast. Samtidigt vill De Graafschap ta sig tillbaka till högstadivisionen.

Avspark: 17 maj 00.00
Annons

Almere City FC tog den sista kvalplatsen i Jupiler League och har på ett imponerande vis krånglat sig fram på vägen mot avancemang. Nu är klubben väldigt nära att kliva upp i högsta serien för första gången någonsin. Samtidigt ser ett revanschsuget De Graafschap en möjlighet att ta sig tillbaka till Eredivisie efter bara en säsong i den holländska andradivisionen. Nu möts lagen i final i kvalspelet.

Hemmalag

Almere City FC tog sig till kvalspel efter en dramatisk slutspurt i Jupiler League. Klubben slutade till sist på en niondeplats med 52 inspelade poäng på 38 matcher genom en viktig vinst mot FC Volendam (2-0) i den sista omgången i grundserien. Laget har nu siktet inställt på att ta sig upp till Eredivisie för första gången i klubbens historia och kommer stärkta efter att ha slagit ut Roda JC (0-0 och 2-1) i semifinalen. Almere City FC får klara sig utan skadade målvakten Joshua Smits och mittbacken Dylan Nieuwenhuijs i matchen mot De Graafschap.

Bortalag

De Graafschap åkte ur Eredivisie i fjol efter att ha förlorat det kvalspel som de även nu befinner sig i. Men klubben är på vippen att ta sig tillbaka till högstadivisionen efter en förhållandevis fin säsong i Jupiler League. Laget slutade på en fjärdeplats i grundserien med 64 poäng på 38 matcher och kliver in i finalspelet med självförtroende efter att ha slagit ut Telstar (2-3 och 4-2) i semifinalen. Inför mötet med Almere City FC kommer De Graafschap utan skadade Anthony van den Hurk, Andrew Driver och Elvio van Overbeek. Lagkaptenen Sven Nieuwpoort är tillbaka efter sin avstängning.

Statistik

Sju av de åtta senaste matcherna mellan Almere City FC och De Graafschap har slutat med minst 2.5 mål gjorda. Senaste mötet slutade 4-2 till De Graafschap.

Almere City FC har gjort minst 2 mål i de 6 senaste matcherna.

De Graafschap snittar totalt 3.95 mål per match på bortaplan.

För Almere City FC har 84 procent av matcherna slutat med minst 2.5 mål gjorda.

De Graafschap har gjort mål i 89 procent av sina bortamatcher.

Speltips

Almere City FC vill få med sig ett bra resultat inför returen på bortaplan och har definitivt vind i seglen efter att slagit ut Eredivisie-laget Roda JC i semifinalen av kvalspelet efter två jämna tillställningar. Men ett bortastarkt De Graafschap i fin form kommer inte att vila på hanen när de nu står på gränsen till en återkomst till högstadivisionen. Historiken lagen emellan och aktuellt formläge talar för en målrik historia på Yanmar Stadion. Därför spelas att det blir över 3.0 mål i matchen. Om det blir just exakt tre mål i matchen får vi insatsen tillbaka.


Publicerad: 17 maj 2018 klockan 11:17

Speltipset
Tips
Ö 3.0
Avspark
17 maj 20.45
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.60

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!