Altona 93 vs Vfb Lubeck • Rekraketer
Annons
Speltips
Regionalliga Nord

Altona 93 vs Vfb Lubeck

Altona 93 har rasat ihop totalt och är cementerad jumbo i tyska Regionalliga Nord. Vfb Lubeck jagar en plats brand de tre främsta.

Avspark: 3 maj 00.00
Annons

Altona 93 kan blicka tillbaka på en allt annat än lyckad nykomlingssejour i Regionalliga Nord. Jumbolaget är redan klart för nedflyttning och har klappat ihop totalt på sistone i takt med att motivationen försvunnit. Vfb Lubeck vill göra en bättre säsong än i fjol och har siktet inställt på att slå sig in bland de tre främsta lagen i tabellen.

Hemmalag

Altona 93 har inte rosat marknaden i årets upplaga av Regionalliga Nord. Nykomlingarna, som bara har en vinst (3-1 mot FC Germania tidigare i veckan) på de tolv senaste ligamatcherna, ligger sist i tabellen med ynka 17 poäng på 30 matcher. Laget har hela tio poäng upp till närmaste streck och får nu rikta in sig på spel i den lägre divisionen nästa säsong. Läget är minst sagt uppgivet och målen trillar in. Altona 93 har inte hållit nollan i en match sedan bortavinsten mot Norderstedt (2-0) i början av mars. Till mötet med Vfb Lubeck kommer hemmalaget med fullt manskap.

Bortalag

Vfb Lubeck, som slutade på en fjärdeplats i fjol, har återigen gjort en stark säsong och ser ut att kunna ta en plats bland de tre främsta om resultaten är med dem framöver. Med fem omgångar kvar ligger klubben på en fjärdeplats med 53 inspelade poäng på 29 matcher. Vfb Lubeck har bara två förluster på de åtta senaste matcherna i ligan och ser en möjlighet att vinna mark i tabellen genom en bortavinst mot Altona 93. I truppen saknas skadade kvartetten Eric Birkholz, Tim Queckenstedt, Cemal Sezer, Dennis Hoins och Moritz Marheineke. Dessutom är mittbacken Tim Weißmann avstängd.

Statistik

För Altona har hela 86 procent av säsongens hemmamatcher slutat med fler än 2.5 mål gjorda. Samtidigt snittar Vfb Lubeck 1.86 mål framåt per bortamatch.

För Altona 93 ligger snittet totalt på 3.21 mål per match på hemmaplan.

Vfb Lubeck har tagit 82 procent av sina poäng på bortaplan.

Altona 93 har släppt in mål i sina 14 senaste hemmamatcher.

För Vfb Lubeck ligger snittet totalt på 3.50 mål per match på bortaplan.

Speltips

Två målglada lag gör upp på Adolf-Jäger-Kampfbahn. Altona 93 har ingenting att spela för och försvaret, med hela 65 insläppta mål, är näst sämst i ligan. Vfb Lubeck har förvisso en stukad trupp med ett flertal skador. Men bortalaget ser en möjlighet att sätta tryck på topptrion i tabellen genom att ta en vinst mot ett nedflyttningsklart hemmalag. Böljande spel väntas. Därför spelas att det blir över 3.0 mål i matchen. I händelse av att det blir just exakt tre mål får vi insatsen tillbaka.


Publicerad: 3 maj 2018 klockan 12:50

Speltipset
Tips
Ö 3.0
Avspark
3 maj 19.00
Resultat
Push
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.85

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!